Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc88
senior tag
válasz
Eddie141 #172 üzenetére
Úgy néz ki , hogy maradok az Intelnél , mert eddig ATOMSTABIL bajom nem volt vele , eddig és nagyon gyors ... még így is h szinte így is hogy 2.8on megy "csak" mivel 2.66ghz az alapórajel , de azért nagyon kíváncsi vagyok azokra a tesztekre .
Abba meg igazad van , hogy az Intel le lett tesztelve , én is kíváncsi lennék , hogy ez az AMD miért nem ...
-
MPowerPH
félisten
válasz
Eddie141 #100 üzenetére
"Én is lemaradok everest-ben a i920-tól, de játékokban és renderben igencsak utolérem."
Játékokban majdnem mindegy, oda nem kell a jó erős proci. Renderben vagy bármi hasonlóban meg kötve hiszem, hogy egy PII X4 a 920-ast utoléri, még talán meg se közelíti. Főleg ha clock to clock nézzük, sajnos az X4 erősen elvérzik egy 4GHz-n járatott i7 ellen annak fényében, hogy 2.66GHz-n az i7 sokkal erősebb, mint egy X4 3.2GHz-n.
-
Integra
titán
-
slett27
addikt
Igen, első kézből sztem helkis aki fog tudni segíteni. Vagy Oliverda, nekik kettőjüknek lesz először ilyen proci szvsz.
Igazából az lesz érdekes, hogy hogy fog viszonyulni a 3GHz alatti 6 magos mondjuk a 965-ös 4x3,4GHz-éhez. 6x2,6-8 GHz vs 4x3,4GHz azért ott lesz magonként 800MHz difi... hát majd meglátjuk. Nyilván való, hogy 6x3GHz és felette nem kérdés.
-
Cadal
őstag
Tessék, kijött a lapodhoz a Thuban support!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Rengeteg áramot fordít adatközpontokra és bitcoinbányászatra Pakisztán
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 9 285k /// Teljesen ÚJ // Üzletből, számlával és 2 ÉV Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (FOGLALVA)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest