Hirdetés
- Asztrofotózás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
darál0w
Jómunkásember
mindkettő előfordulhat.
ha propusbol lett letiltva és nem hibás a 4. mag, akkor athlon x4 lesz.
ha denebből lett letiltva, és nem hibás sem az L3 sem a 4. mag, akkor phenom x4 lesz. ha viszont hibás a 4. mag, de ép az L3, akkor phenom x3 lesz...azonban ha hibás az L3, akkor mindenképpen bukod a 4. magot is...
-
Cadal
őstag
AMD Core unlock / Magfeloldása 1 hsz.. Ott le vannak írva melyek moddolhatóak.
-
bakosgabor57
őstag
Lehet a tiéd is ilyen,HERR-Z írja,próbáld meg.
-
Ayg0
senior tag
nekem meg 12h 3 sec után is hibázott már (orthos verseny), szóval a 2h kb ló****t sem ér. bár szubjektív, hogy kinek mi számít stabilnak, de gondolom a srác a standard állapotra asszociált, ahhoz pedig 1h óra prime...
-
-
bakosgabor57
őstag
Nem azért,de tőled eddig egyetlen eredményt nem láttam,csak a négymagosítási regényed,beszéld meg te is privátban.Inkább mutass egy ilyet:
szki: Akkor se fogok két órát egy teszttel eltölteni.Ti is mutassatok minél több,az alábbihoz hasonló stabil eredményt,beállításokkal-ha nem titok...
Egyelőre itt tartok,3700MHz-től már csak kettesével emelem az FSB-t(CPU Frequency,EC,vagy amit akartok):
IBT stabil 3728MHz,proci 47-48°C
Valid -
Gabor970
addikt
Köszi a tippet! Megtaláltam az apróhirdetések közt. A lovagiasság szabályai miatt, előbb felajánlom kedvenc számtech boltomba, hogy ha engednek válogatni, akkor 28e-ért hajlandó vagyok megvenni tőlük azt a darabot, ami bírja a 4 magot húzva. Ha nem megy, akkor rendelek egyet HERR Z-től. Látom ő még túlhajtás szerint is szortíroz. Ez tetszik!
-
-
sutyi^
senior tag
-
sith7
félisten
szerintem vannak rossz, meg rosszabb procik is, amik a tesztelésnél megbuknak, és míg a kevésbé rosszban megy több mag is, addig a teljesen rosszban nem megy , csak amennyit ráírnak
ez van sajnos...
Példa erre az én procim is lehetne... 720BE
nálam alapfeszen 2800 - ról 3200- ig lehet húzni, van itt olyan kolléga, akinél ugyanez a proci 3500 -ön is megy alapfeszen... ez van... -
-
szki
őstag
Oliverda jól eltűnt innen, pedig tudtommal ő is szerzett x2@x4-et.
Nekem is OCZ ramjaim lesznek, és jövő hétvégére jönnek!
OCZ3P1600LVAM4GK
4GB D/C kit, 1600MHz DDR3 CL 7-7-7-24, 1.65V -
AMD X2
senior tag
Igyál barátom egy SÖRT és minden rózsaszínű lesz !!
Valami apróság nem stimmel. Most bekapcsoltam én is a 4-magot és egyből megy minden BIOS tökölés nélkül. Látja B50-nek , jó feszt ad neki , 3300-on futkos.Csak annyit csináltam ,hogy ACC-t auto-ra állítottam majd mentés és boot.
Valami modbios kellene ezekre, a külhoni hírekből kiolvastam a CPU-Z-ből , hogy valami 0028 és 0030 BIOS volt a lapon amivel a kínai tuningosok rájöttek a funkcióra ,hogy feloldja a 4magot.
-
AMD X2
senior tag
Nállam X2-be most stabilan futik 3600-on 1.3-v al.!!
Ne idegesítsd fel magad kérlek . Rendben lesz az csak türelem. Mint írtam is van hogy a mentést nem jól csinálja a lap !! Újra beállítás és egyszer csak stabilan megy minden induláskor.
Esetleg tegyél fel másik biost majd a 0803-t vissza . Mit lehet tudni ártani nem árt . -
HERR Z
veterán
tehát alapórajelen alapfeszen nem stabil a 4 mag?
igazából ennek nem kéne függnie ramtól se, szal azt kb ki lehetne zárni
hűtő kb dettó, bár Te látod hány fokos X4-ként, 67 foknál dobja el magát a procc -bírnia kellene de pl gigáva nem tetszett hogy annyira fölémért hogy lekapcsolta/újraindította magátCsak az az egy bios képes a modra?
-
AMD X2
senior tag
Indulásnál óbégat az ismeretlen proci miatt de engedtem, hogy beállítsa a BIOS az általa kigondolt értékeket, újra indítottam majd Bios beállítás. :
CPU-fesz
Memória időzítsek.Majd restart, és boot rendesen ment minden, oprendszer (XP) indult, CPU-Z megles és van 4-magom!!
3350Mhz-ig Orthos stabil 1.35 V-on
-
AMD X2
senior tag
Szia !
Nekem mikor elindult először a B50-es akkor sokat hisztizett a biosz, hogy állítsam be rendesen .
Pl: proci alapfesz auto-Nem jó ! én 1.35 V-ot dobtam neki és elég alapon.
ram beállításokat böngészd át és amit tudsz állíts te be,mert nem ismeri ezt a CPU-t és nem minden adatot olvas ki belőle hibátlanul.
Több teendőm nem volt vele, de 2.-indulásra is kérte a beállításokat. utána már rendesen látta a proccot -és ment a tuning is. Szorzó állítás is megy. HTClock-ot is piszkáltam az-is jól működött.
-
törölt tag
Full felesleges a Hyper212-re a második venti, akkora azon a hőleadó felület, hogy ha van rendes szellőzés a házban képtelenség túlmelegíteni. Nekem a gyári venti is csak 5V-on megy rajta. A másodikat amit rátennél, inkább tegyed a ház elejébe, ami befelé küldi majd a friss levegőt, azzal jársz a legjobban.
Ha négymagos kazánod lenne akkor lenne értelme 2 ventit tenni rá. Én azért választottam ezt, mert tudtam előre hogy ez több mint elég lesz, hogy feldobjam a processzorra, és onnantól kezdve le is legyen a gondom a hővel és a hangerővel együtt, hát le is lett -
Konfigos
őstag
-
loki22
tag
kb 1,5-2 hét múlva veszem meg.Simán Árgépből kiszedem a legolcsóbbat ahol több mint 1 év garanciát adnak tehát ipon kiesett és onnan.
Vagy te ilyen előre tesztelt erezszázalékig biztos jó( 4 magos 550-t veszel).Mert ,ha ilyet tudsz akkor vegyél egyet nekem is
Amennyiben neked előbb össze lesz rakva a gép mindenképp írd le,hogy sikerült,mert külföldi fórumokat nézegetek és elég vegyes eredmények vannak benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Óra topik
- Asztrofotózás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Netfone
- Autós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest