Hirdetés
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi Csabi
tag
Üdv.
Segítséget szeretnék kérni, hátha valaki tud mondani valami okosat.
Adott egy Asrock A780GM-LE alaplap, új processzort tettem bele (AMD Athlon II X2 270). A lap Bios frissítés után elviekben támogatja a processzort, így azt frissítettem, node a gép random dobálja a kékhalálokat.
Bármit állítok a biosban, nincs hatása, nyüglődik a gép.
Előre is Köszönöm.
IMi
-
DZs
senior tag
Ha csak a számot nézzük, akkor azt mondanám, hogy sok, hacsak nem egy játék fut a böngészőben. Viszonyítási alap kéne. A korábbi procid milyen meleg volt ugyanilyen körülmények között? Hogy szellőzik a házad? Nem tartom valószínűnek, hogy az alaplapi diódád rossz jelet küldene, inkább a hűtőd erőtlen ehhez a procihoz. Egyébként a ventije mennyit pörög ilyenkor?
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Régóta használom a procit, X3-ként, alap órajelen (3GHz). Egy Phenom II X2 545-ről van szó. Gyári AM3 hőcsöves hűtővel windowsban, netezés közben 50 C-t ír az Aida. Ez nem túl sok? -
F e Z o
veterán
-
DZs
senior tag
Olyan kérdésem lenne, hogy úgy tudom, hogy az Athlon II X2 240, 245, 250, 255 vonal csak alapórajelben tér el egymástól. A gyártás kapcsán az a feltevésem, hogy legyártanak 100.000 darab 240-est és az alapellenőrzés után képeznek mondjuk 5 db 20 ezres csoportot. Az elsőt mindgyárt el is adják 240-esként, a második csoportot átnézik, hogy mi a jó 245-nek belőle, ami nem, az megy 240-ként, a harmadik csoportban 250-et keresnek, a negyedikben pedig 255-öt. A kérdésem az, hogy helyes-e ez a feltevés és az, hogy a 245-nek szánt csoportot nem vizsgálják tovább, hogy mi lenne belőle 250-nek, vagy 255-nek jó. Vagyis, ha tovább folytatnák a vizsgálatot, akkor egy 240-nek vagy 245-nek eladott példány lehetett volna akár 250, vagy 255 is.
-
DZs
senior tag
Sziasztok!
Egy Athlon II X2 250 vagy 245 vásárlását tervezem. Mennyire jellemző, hogy ezek gyárilag 1,4V körül kérnek alapból, ha ez az érték igaz?
Köszönöm a válaszokat! -
mycso
veterán
-
mycso
veterán
válasz
BaKeSZ87 #8877 üzenetére
Jajj, ez kimaradt, próbálkoztam természetesen fesz emeléssel is, az sem csinál semmit....
A BIOS témával is épp most szoptam egy csomót: [link]
Egyébként F11 és F12 beta alatt megnéztem, ugyan ez a hiba. Pedig pont e miatt a probléma miatt raktam fel a rajta lévő F7 helyett a legfrissebbet, de csak jól megszívattam magam, azt sikerült elérni vele.
Tanácstalan vagyok én is, nincs több ötletem --> kettes mag letiltva és használom X3-ként, egyelőre ennyi.
-
mycso
veterán
válasz
BaKeSZ87 #8875 üzenetére
Ugyan ez a procim nekem is.
Nos 2 maggal, szépen működik, a prime is elfutkározik bármeddig.
4 maggal egy érdekes dolgot csinál, fut a teszt, nem hoz hibát, viszont a kettes mag megáll az első tesztnél, ilyet még nem is láttam....Tehát, ahogyan az előbb is írtam, bármilyen furcsa is, azzal a maggal van valami problem, ami gyárilag a második mag. Alap állapotában (X2) tökéletesen működik is, viszont ha hozzá kapcsolom a +2 magot, akkor megvadul.
Egyébként ha X4-ként a biosban letiltom a C1E és a CnQ opciókat, akkor viszonylag ritkábban csinálja a kihúzásokat a kettes mag, de így sem az igazi.Közben meglestem még két dolgot:
1, ha nem manualban unlockolom amagokat, hanem auto módban, akkor szinte alig csinál nagyobb kihúzást a kettes mag, viszont idle, amikor a többi pihen, ez akkor is folyamatosan 10-30% között megy.
2, megpróbáltam más magot letiltani és úgy X3-ként üzemeltetni, de a kettes mag ugyan azt csinálja, tehát azzal van a gubanc, csak még nem értem, hogy ezt miért csak a többi mag bekapcsolása után produkálja -
mycso
veterán
Hali, srácok, van egy phenom 2 X2 550-em, előző tulaj úgy árulta, hogy megy mind a 4 mag, így is volt nála (valami olcsó giga lapban volt).
Nekem egy Asrock m3n78d lapom volt, itt is ment a 4 mag, de a második mag, állandóan (idle is) magas terhelésen ment. Idle ugrált 10-40% között, folyamatosan és a gép teljesítménye is elég gyengus volt.
Ha kikapcsoltam a második magot, akkor tökéletes volt, minden mag (mind a 3) szépen működött és a teljesítmény is jó volt.
A jelenlegi lapom, egy Giga 970a-d3, sajnos itt is ugyan ez a jelenség....
Egyébként, ha simán 2 magos módban használom a procit, akkor a második mag normálisan működik.
Tehát nem teljesen értem, hogy mi is a probléma, mert nem a pluszban bekapcsolt magokkal van a probléma, hanem az amúgy is aktív kettes számúval.
Ilyennel találkoztatok már?
-
Lui76
őstag
válasz
Gabrikovics #8865 üzenetére
Nekem az 560 most esett át alaplap cserén , egy Asus M5A97 Evo R2.0-ban 4170MHz-hez 1,45V-al beéri - két maggal. Sajnos viszont core unlock nincs benne , pedig ez a procim jó 4 maggal is
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
Gabrikovics #8867 üzenetére
Próba cseresznye
-
d3lete
aktív tag
Sziasztok!
Van egy phenom x2 550 procim
egy asrock ucc-s lappal nagynehezen négymagosítottam. de csak akkor engedi ha a szorzó és a volt manuálisan van.Elindítom oprendszerig eljut és puf befagy. Na jólvan mnodom biztos tényleg hibás egy egyik mag. A negyedik magot letiltottam és gyönyörűen muzsikál. De 1.350v -no nem stabil. Felteszem 1.400v ra
stabil. De ha szorzót emelek megint nem stabil. Emeltem 1.425v-ra és még így sem az igazi fél őra prime error-t ír. ha feljebb veszem 1.450v-ra stabil de az órajelet letiltja 803mhz -re A melegedéssel nincsen gond
100% osan 50-55 fokos kereten belül tudom tartani.
Mit hogyan csináljak hogy legalább elérjem a 3.5 3.6 ghz-et?
[link]A HT link sem 2000mhz hanem csak 1000
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
Gabrikovics #8865 üzenetére
Még egy kis plusz feszültséget elbír, 1.425-ig nyugodtan mehetsz jó hűtéssel, hátha jelent pár plusz Mhz-et. C3 steppinges a proc, papírforma szerint jól tuningolhatónak kell lennie. Unlockolni próbáltad?
-
Gabrikovics
aktív tag
Sziasztok az öcsém gépét muszályból elkezdtem tuningolni mert lagolt néhány RTS játéka .
Szerintetek menyit lehet még kihozni belőle ? a lap M4A78L-M LE , RAM Kingston 1333 , Win 7 32bit -
G4ga
őstag
Na... Ez lenne a Bios beálitásom:
Cpu Frek: 250
Pci Frek 100
Spread Spectrum Auto
Asrock UCC Enabled
Cpu Actice Core Control Disabled
Cpu Frek Multiplier 14x
Cpu Volt 1.4500V
Nb Frek Multiplier 8x
Nb Volt 1.2500V
Ht Bus Speed 2000
HT Buus Width 16 Bit
DRR3 - 1333MHz 9-9-9-27-33
Cpu Loadline Cal. Enabled
Dram Volt 1.55V
Nb Volt 1.135V
HT Volt 1.220V
Cpu VDDA 2.56V
PCIE VDDA 1.81Az utolso ket ertek az az autonak felel meg, tehat a legkisebb adhato ertek!
Az alapot meg nem neztem meddig menne.
Az alap vid igy van 1.3500VIgy van RB-C2 es
00100f42h revizio szam -
BaKeSZ87
őstag
Ha jól emlékszem az overclock.net-en olvastam, hogy a C2 steppinges phenom II X4-ek nagyobb feszültségen működnek mint pl. az újabb C3 steppingesek, azt hiszem 1.425V-ot emlegettek, de általában ennél alacsonyabb feszültséggel is beérik. Namost a procid eredetileg nem X4, hanem unlockoltad a +2 magot. Ha a 4 magból 1 kevésbé tuningolható, a feszültséget máris emelned kell. Ha így nézzük az 1.45V 240-es bus speedhez akár reális is lehet. Az is lehet, hogy másik lapban beérné kevesebbel is. Ha leveszed a szorzót alapfeszen meddig bírod stabilan felpöckölni a bus speedet? Mennyi az alap feszültsége a procinak? Gondolom 1.35V.
-
G4ga
őstag
válasz
betegphiu #8856 üzenetére
biosbol van minden allitva.
az asrock progijat csak azert inditottam el hogy latszodjanak az ertekek amiket megadtam biosban.Minden venti maxon porog. nem engedem hogy a bios barmibe is bele szoljon. full load azt had szoljon.
Magas fesz: en ezt az Asrock lapra fogom. Valjuk be nem egy csucs tunning lap. Plusz meg mindig azt mondom ez nem egy BE proci egy sima 545 3.0GHz alaporajelel. Meg ugy ott van a +2 mukodo mag is.
Ha mar ennyien segitetetek holnap leirom reszletesen mit allitottam a biosban. Max megmondjatok mit hogyan kene. De nem hiszem hogy csokkentheto lenne a fesz.
-
betegphiu
senior tag
Próbáld ki, hogy csak biosban állítod be a dolgaidat,ne használj tunning programot.
nem hiszem el hogy ilyen magas fesz kell neki 3500-on.lehet,h a bios meg a program "veszekednek".
cool and quietet be kell kapcsolni pedig,hogy a bios szabályozhassa a ventilátor sebességeket .szerintem.(nekem így van)
-
F e Z o
veterán
Volt egy hasonló phII 555 procim, az is elment ennyi fesszel 3,5-ön, 3,6-ön csak 1,55-tel. Nem volt kérdés, hogy visszavettem az órajelet. Én sem prime-olok orrbaszájba, csak amíg kitesztelem az általam vélt aranyközéputat (sebesség-feszültség), de azért egy 2-3 óra attack bf3-ban vagy ugyaennyi vezetés dirt 3-ban képes ilyen hőfokokat produkálni.
Egyébként az 1,45V nem vészes 24/7-re sem. Azért több idle a feszültsége, amit kap a proci, mert terhelve droppol a lap 0,2-0,1V-ot.
Energiagazdálkodás működik megfelelően? -
G4ga
őstag
es kicsuszok a szerkbol egy privi miat
Mondjuk lehetne ez jobb is.
a baj hogy a huto nem fuggolegesen all hanem merolegesen.
Nem tudom rarakni normalisan mert a a hutocsoveken nem megy at a lefogato.
igy a video karirol szivja a hot. majd atvarialom es rakok a haz tetejere is egy ventit hatha az segit meg egy keveset.
de nem lesz baj szerintem -
G4ga
őstag
válasz
F e Z o #8851 üzenetére
Jogos.
Marad a 3.5 1.44-el
Az nem veszes ugye?Gondoltam ujrapasztazom es kitakaritom a hutot. Eleg reg volt mar foglalkozva vele.
Az eredmeny -7 fok
Amugy nyaron nem szandekozom Primmal nyuzni a procit. hofokkra folyton figyelek a billenyuzet lcdje kijelziigy tartosan 46 fokra bealt.
Azt hiszem ez lesz a vege.
A fogyasztas ilyen szempontbol nem érdekel. Nem egesz nap ulok a gep elott. sporolok mar igy is eleg sok mindenenA lenyeg h birjak az alkatreszek.
De az normalis hogy terheletlenul felul feszel a lap?
nyugi helyzetben 1.452 re felkuszik. Prime es jatek alat viszont 1,432 -1,440V -
F e Z o
veterán
Gondolni kell a nyárra is, akkor lehet nem 53 fok lesz a teszt végén a procihőfok. 1,5V felé nem mennék a helyedben, itt már azért jelentősen megnő a fogyasztás és a velejáró hőtermelés. (Én inkább 3,5GHz-en hajtanám a helyedben 1,44V mellett, persze kinek a pap, kinek a papné)
-
G4ga
őstag
válasz
betegphiu #8847 üzenetére
nem. ez egy sima 545, nem BE. 4 maggal B45ként fut
Trgnap ota picit tesztelgettem
eredmeny : 14*250 - 3500 1.440V es igy prime stabil.
Ha vissza veszek egy egyseget a feszbol elhasal. primeon rögtön. a jatékok csak exe hibalval kilepnek!én ugy tudom 1.475ig biztonsagosan mehetünk... hütéssel nincs baj 53fok volt a max prime alat.
-
betegphiu
senior tag
durva. hogy bír ekkora feszt a procid?
ez alapban egy 2 magos phenom2 550BE ?
nekem ilyen van,de csak 3 maggal stabil,viszont viszi a 3600-at 1.375-ön,minden alapon.
egy tesztben eljutottam vele 3900fölé 1,4 V-al.ha visszaveszed a feszt,a biosban vagy axtuban,akkor nem bírja a proci a feloldott magokat és hibázik??
-
G4ga
őstag
Sziasztok!
MEgprobalkozok hatha itt tobb a reakcio:erre valaki? ...
Annyi valtozott h visszavettem a cpu v 1.45re és adtam a cpu nb v nek egy picit igy kerek 1,3v az 1.275 helyet.
most probalom majd jatek alat! -
mutter61
tag
Sziasztok volna egy kérdésem van rá lehetőség Ezzel a lappal hogy egy Phenom II x2 es 545 ös procinak a 2 rejtett magját feloldjam a biosban található egy core unlock menü de nem merem addig bekapcsolni még nem tudok semmit se ha nem
Mi a legrosszabb ami történhet? -
drlovi
aktív tag
-
giigz
veterán
Magfeloldást hogyan kell csinálni? Ha nem megy 4 maggal, akkor 3-mal hogyan kell megpróbálni? Gigabyte GA-770T-D3L lapom van, számít, hogy milyen bios van rajta?
(#8838) drlovi: Köszi, mindjárt kitesztelem mennyit megy.
-
giigz
veterán
Sziasztok!
Alapfeszen mennyit szokott menni átlagban egy Phenom II X2 545?
-
RootRulez
félisten
Konfig:
LAP: Gigabyte GA-MA770T-UD3P
CPU: AMD Phenom II X2 555 BE
VGA: VTX3D HD5670 (felhúzva 775/1000-ről 900/1050MHz-re)
RAM: 2x2GB HYNIXÍgy alakultak a pontszámok a frekvencia függvényében:
CPU alap órajelen (3200MHz): P1790
Graphics Score: 1708
Physics Score: 2370
Combined Score: 17813800MHz: P1796
Graphics Score: 1693
Physics Score: 2624
Combined Score: 17683900MHz: P1794
Graphics Score: 1688
Physics Score: 2657
Combined Score: 17684000MHz: P1796
Graphics Score: 1698
Physics Score: 2677
Combined Score: 1764Tehát a Physics pontom nőtt a processzor húzásával, a Graphics pontom meg csökkent...
-
-
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Egy Phenom II X2 555 BE-nek mennyi szokott lenni az alap fesze? Nézem, hogy Ti a tuninghoz adtok neki 1,3875-öt, ilyesmi. Nekem alapból 1,4250V, ezzel a fesszel felmegy stabilan 3900-ig, 4GHz-hez már fel kell vinnem 1,475V-ra...
Még az is érdekes, hogy a 3200MHz-es és 3800MHz-es 3DMark 11 eredmények között 6 pont a különbség... (4000MHz-en meg 13 pont)
Ez miért lehet?
-
mutter61
tag
az egész úgy kezdődött Sniper elit v2 monitor limites lettem de a nagytudású haver azt mondja megoldja letöltött valami a monitorhoz gyártott drivert és aztán folyamatos kékhalált kaptam meg nvidia driver összeomlásokat aztán visszacinálta egyiik resetnél volt ez az unlock dolog és azóta gatya a gép agyhalott szinte integrált vga-val próbálok ráerőltetni legalább egy cod 2 őt hogy kockuljak egy kicsit nyugalom űzés képp
-
F e Z o
veterán
válasz
mutter61 #8825 üzenetére
A core unlock az a magfeloldás lenne. Most mennyi mag aktív? (CPU-Z) Ha visszarakjátok deisabled-re, kiír ugyanúgy mindent? Ilyenről még nem hallottam egyébként. Olyan szokott csak lenni, hogy, ha magfelodás történik, akkor az aida a magok hőfokait 0-nak jeleníti meg.
-
mutter61
tag
sziasztok mi van akkor ha egy számítógépes gyökér beült a gépem elé mert ő ért hozzá és bekapcsolt egy úgynevezett CORE UNLOCK......ot ENABLEDRE
biosban amint rányomott hogy save and exit a gép kikapcsolt és azóta semmi nem jelzi se everest se a gép maga azt hogy mien az alaplapom mge az alaplapi feszültségeket a ventik sebességét meg semmit csak hogy benne van -
F e Z o
veterán
válasz
mutter61 #8823 üzenetére
A 710-es és 750 déli fölött már általában tudják a deszkák a magfeloldást. Nekem Asrcok 870 Extreme3-mom volt, az is tudta, ráadásul már az ára sem vészes az apróban. Van Asrock n68 ucc, az a legolcsóbb deszka, de azt nem ajánlom, a rajta lévő chipset elég gaty, képes összeütközni néhány vidkarival.
-
F e Z o
veterán
válasz
mutter61 #8821 üzenetére
Megfelelő alaplapban lehetséges, de a procitól függ, hogy a letiltott magok közül mennyi hibás 2-1-0.
Ha próban nézel, ott általában szokott lenni kitesztelt példány.mod : Most látom, hogy már olyan procid van, legalábbis az adatlapod szerint, sajna a lapod nem tudja a magfeloldást. [link] a fórumban mindent megtalálsz a témáról.
-
F e Z o
veterán
válasz
mutter61 #8819 üzenetére
Tegyél fel egy MSI afterburnert. Idítsd el a AC3-at, játék után nézd meg, hogy mennyi volt a GPU kihasználtság az afterburner hardaware monitorán, ha nem fut végig 95-100%-on, akkor érdemes lecserélni, nem feltétlenül phII545-re, inkább a több mag, még ha athlonII is. (Az L3 annyira nem számít játékoknál.)
A rammal nincs gond, elég a 3gb ddr2. -
mutter61
tag
sziasztok adott:egy 4800+ os proci 3gb ddr2 ram 800mhz es 8800gtx vga +assasins creed3
enyhén szaggatott
nagy változást érek el ha egy Phenom 2 X2 545 3000 mhzes procit + 2x2 gb DDR3 Geil Black dragon 1333 mhz es ramot használok a 8800gtx mellé? -
BluEyes
őstag
-
rico03
csendes tag
Sziasztok kaptam egy amd athlon 64 6000+ X2 es procit. unokatesóm adta nekem mivel ő vette egy erősebbet. A baj az lenne h 2 láb le van törve a prociról. Ő azt mondta, hogy neki így is működött a gépében, de én beraktam és nálam nem megy. Ebben kérnék segítséget, hogy ha tudtok valakit aki meg tudná javítani a procit, hogy rendesen működjön kérlek jelezzétek!!! Előre is köszi a segítséget. Üdv!
-
balfek
tag
sziasztok,
tegnap vettem egy x270-est, es most pakolom össze a gépetszóval nézegettem a gyári hűtőt (ami a dobozában volt, nem vettem másikat), s az alján ezt láttam:
[link]
[link]számomra szokatlan az a szürke "gyurma"...nem fogdostam, ne zsírosodjon, mert hátha rajta hagyom...de kissé gyanakvó vagyok vele kapcsolatban... semmi fedő fólia nem volt rajt, stb.
rámerjem rakni így, vagy pl. van egy kis pasztám még itthon régről (vvmi Pfanner 420) amúgy lehet keverni a pasztákat? nem ajánlott, ugye?
maga a hűtő ilyen:
[link]tapasztalatok milyenek a gyári x2-s hűtőkkel?
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Phenom II X2 3GHz procim van, a 3. mag jól működik, így 3 magosként használom. Ha tuningolni szeretném, mikre figyeljek? Ugyan olyan mint az Athlon X2-nél? RAM, HT frekikre, és FSB-ra figyeljek?
Gyári hőcsöves P II X4 cooler van rajta. -
OverKiller
tag
Valaki nem tudna ajánlani egy olyan programot, amivel manuálisan tudom szabályozni a CM hűtőm fordulatszámát az X4 965-ös procimon? (Mondjuk olyanra gondoltam, hogy be tudnám neki állítani, hogy 40 fokon 50%, 50 fokon 70%, stb.., és ne a BIOS féle értékeket olvassa ki, mert az meg van halva.)Szerk.: Bocsi, rossz topic!
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Criminal13 #8812 üzenetére
Szépen mennek a procik. 3.5-3.6Ghz meglehet. De mindezt milyen VGA végett tennéd? A tápod miatt viszont egyáltalán nem ajánlott.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Criminal13 #8810 üzenetére
Adatlapodat hajszál pontosan töltsd ki légyszi a cuccok pontnál, hogy milyen hardverekből áll a vasad. Tápot is! Utána térjünk rá vissza. A hűtést is írd le, hogy pontosan mit mivel hűtesz PLS.
-
Criminal13
csendes tag
Hello!
Nekem az lenne a kérdésem hogy van nekem egy AMD Athlon II x2 260 as procim egy Gigabyte M68mt-S2P alaplapon és hogy meddig tudnám ezt felhúzni vagy meddig lenne érdemes Amugy alapjáraton a proci 25-26 fokos orthos által 100% os terhelés alatt max 50ig ment fel.
-
-
Patice
nagyúr
Első körben csak "kézi" beállításokkal akarok majd próbálkozni, de azért köszi.
Úgy látom 1,0 V környékére simán levihető, csak gondolkozom, hogy a C'n'Q-t kikapcsoljam-e, ha kevés fesz. mellett is tudja szabályozni terheléstől függően a proci frekvenciáját. Ezt majd kimérem, hogy fogyasztásban mit mutat.
-
Patice
nagyúr
"...hangos tud lenni és a hatásfoka is karcsú."
Vettem észre.
Tegnap éjszaka még utánanéztem a beszerezhető/jó árú ajánlott tápoknak.
A Thermaltake R2 380W-os szimpatikus utódnak tűnik.
A rendszerem most úgy 100-120 között fogyaszt konnektorból mérve (monitor nélkül), ha nagyon nem csinálok semmit és terhelés közben lehet úgy 150-200 között.
Ennek azért egy jelentős része elmegy hőbe, szóval minden tekintetben jobb lesz egy kevesebbet elfűtő, hatékonyabb és csendesebb táp.
A kinézett Thermaltake meg alapból 80% felett van még alacsony terhelésnél is. Most ahogy nézem az árgrafikont az ára is elég baráti lett.
-
varmi2
nagyúr
Üdv nekem is ugyan ez a procim van, és én is aláfeszeltem. Én is a phenommsrtweaker progit használom. Íme az értékeim, hát ha tudok segíteni neked:
P4:
core multis: 4
cpu vid: 0,8625 V
nb vid: 1,0000 VP3:
core mulis: 5
cpu vid: 0,8875 V
nb vid: 1,0375 VP2:
core mulis: 9
cpu vid: 1,1 V
nb vid: 1,125 VP1:
core mulis: 11,5
cpu vid: 1,1625 V
nb vid: 1,1625 VP0:
core mulis:15
cpu vid: 1,25 V
nb vid: 1,1750 VÉs ezek az értékek még nem a legkisebb értékek, még nem szántam rá magam, hogy kiteszteljem a legalacsonyabb értékeket. Remélem tudtam segíteni.
-
Patice
nagyúr
Megnéztem pontosabban a tápom típusát. Van róla teszt is itt PH-n.
A legkisebb Chifi zajong a gépemben.
-
Gézengúz
addikt
Nálam egy 555 van 4Ghz-re húzva és 3maggal használva, (4. mag sajna hibás) használom a Phenomtweaker-t, és le is mértem digitális fogyasztásmérővel...
1,38-1.4-es feszkó mellett 4ghz-en használva 38-40W-al eszik többet mint 0.85V-on és 8-as szorzó mellett..
Azért ez nem kevés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 104 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest