Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi34
tag
válasz
apollo12 #8599 üzenetére
Igen, pont ezen gondolkodom. Már a memóriákat nem akarom széthajtani, és elég a 230 körüli fsb. Szorzóval kell variálnom. Csak időhiány, meg meló, meg gyerek, meg blabla. Szóval, idővel kialakul.
Ezt a processzort itt vettem HERR-Z kollégától. Alacsony magfeszültségű, ezért bízok benne, hogy nem kell az egekig nyomni rá a kakaót. 1.225-re lőtte be a lapom, mikor beüzemeltem. Persze én is próbálkoztam, mint írtam is. Meg is találtam egy validot .
4.5 GHz tökéletes lesz majd, ha sikerül beszereznem még egy 4870-est.Az pedig nem most lesz, addig pedig felesleges.
De meg kell nézni, mondják a hangok.
A Corsair H60 nem a legjobb vizes cucc, ha jól tudom. Ahoz képest az 50 Celsius fok dícséretes. Na majd belinkelem az én barkácsolt csodámat. Csúnya meg nem is szép, de csak az enyém.
Új hozzászólás Aktív témák
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- AliExpress tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Renault, Dacia topik
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest