Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• susnament

csendes tag

válasz Maverick86 #3577 üzenetére

Szia!

Szerencséd van, épp ilyen lapom volt és kb 2 hétig használtam benne egy 9550-es x4-est.
    A jó hír, hogy minden gond nélkül felismerte a legújabb BIOS-szal, csak kicseréltem a régi x2-est és ment minden simán. Én is kiváncsi voltam hogy számít e a HT link sebessége ezért 3dsmaxban csináltam egy teszt rendert. Majd a BIOS-ban a legkisebbre(5x) állítottam a HT sebességét és Auto-ról szintén a legkisebbre, 8 bitesre állítottam a HT link sávszélességét. Semmivel sem lett kevesebb a megismételt teszt. Megnéztem a Forged Alliance játék beépített benchmarkjával is és ott kb 5%-al volt lassabb, de ez lehetett mérési pontatlanság is. Alapfeszültségen 2,5 gigahertzen stabil, 2,6-on néha kékhalál. Feszültségemelést nem próbáltam, 2,6-on nem álltam neki finomhangolni, ezért ezek a tuningértékek inkább tájékoztató jellegüek.
    A rossz hír: ugyan a cool and quiet működik, de csak a proci sebességét veszi vissza,a feszültséget változatlanul hagyja. Az új alaplapomban ugyanezzel a procival a feszültség is lejjebb megy.

Remélem tudtam segíteni

Új hozzászólás Aktív témák