Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• aurum

senior tag

válasz defiant9 #81 üzenetére

/*
    Ha te azt hiszed hogy vízzel meg tudod közelíteni egy alacsony forráspontú anyaggal elért hőcsöves hűtés hatékonyságát, akkor inkább Te olvasgass még egy kicsit. Vagy mégjobb ha körbenézel a való világban és konstatálod hogy erre mindenki speckó gázt használ, nem pedig a könnyen és ingyen elérhető vizet
    */

erts mar meg hogy a forraspont a nyomastrol fugg. attol hogy te nem hallotal rola vannak vizes hocsevek es hasznaljak is oket. foleg arra amit irtam. gulizzal -> heatpipe +water

/*
    Ha szerinted akármennyi víz lehet a rendszerben akkor nem értem miért a víz súlyával akarod belőni a rendszert?
    */

hat ize... ez mar kezd olyan lenni mintha loval imadkoznek...

azert a viz sulyaval lottuk be a hocsoveket, mert kiszamoltam, hogy az adott, pontosan ismert terfogatu hocsobe mennyi viz kell ahhoz, hogy a talajhot felszallitasahoz megfelo homerseleten mukodjon. leven a levegot kiszoritotta a goz, utana mikor lecsapodott a kello nyomas alakult ki a csovon belul. eeeted fizika...

ha viszont te azt modnod egy ismeretlen rendszerrol, hogy nem fer bele eleg viz/goz akkor azt is mondthatnad hogy a ''vizbo vonja ki a zoxigent''

kulonben meg leritam mar, hogy mikent mukodik innen mar unalmas. veszodjon vele mas.

Új hozzászólás Aktív témák