Új hozzászólás Aktív témák
-
ggbuffon1897
őstag
Le van mentve minden letezo profil , amit teszteltem, ez nem gond
egyebkent az adrenalin most semmilyen ertesitest nem kuldott, csak jatek kozben lettem figyelmes h megint melegszik a kartya mint a dog.
alapbol ott kezdodott a gond anno h egy kis rosszul szellozo hazban volt, ott 90c+ feletti hotspotok voltak 2000 + rpmel, ugy h ramok ssd mind futotte 65C fole.
Ezert multheten csereltem a hazat egy nzxt h5 flowra, ami lathatoan jot tett neki, de nem annyival mint gondoltam. De akkor probalkozok tovabb. Vagy visszaallitom alapra es nyomok hozza egy ventiprofilt es lesz*rom.
Egyebkent ha visszaallitok mindent alapertelmezettre, ddu-val lekapom es ujrarakom a drivert akkor is hajlamos hozzatolteni a hatterbe a regi profilt mintha beragadna vmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- KERESEM: KFA2 GeForce RTX 2060 Mini DOBOZÁT
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Black & Decker töltőt keresek
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest