Új hozzászólás Aktív témák
-
ggbuffon1897
őstag
Le van mentve minden letezo profil , amit teszteltem, ez nem gond
egyebkent az adrenalin most semmilyen ertesitest nem kuldott, csak jatek kozben lettem figyelmes h megint melegszik a kartya mint a dog.
alapbol ott kezdodott a gond anno h egy kis rosszul szellozo hazban volt, ott 90c+ feletti hotspotok voltak 2000 + rpmel, ugy h ramok ssd mind futotte 65C fole.
Ezert multheten csereltem a hazat egy nzxt h5 flowra, ami lathatoan jot tett neki, de nem annyival mint gondoltam. De akkor probalkozok tovabb. Vagy visszaallitom alapra es nyomok hozza egy ventiprofilt es lesz*rom.
Egyebkent ha visszaallitok mindent alapertelmezettre, ddu-val lekapom es ujrarakom a drivert akkor is hajlamos hozzatolteni a hatterbe a regi profilt mintha beragadna vmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Biliárd és snooker topik
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Garanciális! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- ASRock AMD Radeon RX 9070 Steel Legend 16GB OC - Bontatlan! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest