- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bluetooth hangszórók
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blp85
senior tag
válasz
aProPeti87 #22985 üzenetére
Szerintem az XFX és a PowerColor 3 ventis, a Sapphire Pulse pedig 2 ventis, a 3-as a Nitro. Én helyhiány (és persze anyagiak) miatt a Sapphire Pulse 6700 XT-t rendeltem, nekem nagyon tetszik, de gondolom a 3 ventiseknek jobb a hítése.
-
-
blp85
senior tag
válasz
trek81 #22711 üzenetére
Ennek a Z11 Darth Vader designnak nagy hátránya, hogy nem kiszerelhető a HDD keret, így a hossz adott, ha a szélességgel nem is lenne probléma. Gondoltam, hogy kiszedem popszegecsestől az egészet, de akkor semmi nem tartaná az alaplap tálca egy részét, kedvem még nincs most barkácsolni, illetve hosszabb kártya akkor sem férne a felső PCI-e slotba, mert akkor meg az 5.25- ös tartó miatt nem férne. A házat meg cserélni nem akarom, mert még mindig teszik.
-
blp85
senior tag
Zalman Z11-es a ház. A ventik 3 db 14 cm (1front, 2 felső) és 1 db 12 cm hátul, mindegyik PWM vezérelt, de szoftveresen a 0 kizárva. A 6750-et néztem, hogy még befér és nem kalapáccsal 🙂. A processzort Arctic esport duo hűti. A játékról még konkrét elképzelésem nincs, csak olyan videokártyát szeretnék, ami jobb esetben 6 évet leszolgál.
-
blp85
senior tag
Sziasztok!
Véleményeket szeretnék kérni a Sapphire Pulse RX 6700- ról és a 6750 XT- ről. Tudom, hogy mindkettő két ventilátoros modell, de sajnos csak 290 mm-es kártyát tudok a Z11-es házba beszerelni.
A válaszokat és a tapasztalatok megosztását előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest