Új hozzászólás Aktív témák
-
Byga007
aktív tag
Bocsánat hogy most írok de nagyjából most jutottam a Forza elé. Köszönöm a tippet bejött részecske efekt magasra állítva egyből stabil az fps mint ahogy az a nagy könyvben le van írva. Sőt azóta már procicsere is volt kimaxolva az am 4 et egy 5800x3d vel. Még egyszer köszi az infóért
[ Szerkesztve ]
Napok óta órák esnek ki az életemből és ezen már a napi másfél üveg vodka sem segít
-
Byga007
aktív tag
Sziasztok Amd tulajok Valakinrk megvan az Fh5 ? A Hot Wheels dlc az valami katasztrófálisan fut a gépemen. Az alapjáték röhögve meg 4k fix 60 fps el, de ha átmegyek a Hot Wheels kalandparkba akkor bizonyos részein még a 30 fps sincs meg nemhogy 4 k ban de fhd ban sem azt látni hogy a gpu malmozik és valamiért nem hajlandó menni normálisan a játék. De mihelyt visszamegyek mexicóba egyből fix 60fps. A kártya egy 6800xt 5800x proci melett (nemsokára 5800x3d lesz benne).
Valakinek van valami ötlete ?Napok óta órák esnek ki az életemből és ezen már a napi másfél üveg vodka sem segít
-
Byga007
aktív tag
Tudom csak a lustaság meg a idő hiány ami miatt nem raktam össze. Piszkálni nem fogom (mármint nem tuningolom ) engem annyira nem érdekel hogy kicsavarjam a kártyában lévő maxot. De azért egy pár játék bencsmárk (direkt írtam így ) azért majd rakok fel.
Napok óta órák esnek ki az életemből és ezen már a napi másfél üveg vodka sem segít
-
Byga007
aktív tag
Sziasztok beléptem én is végre egy sapphire rx 6800 xt pulse kártyával. Egyenlőre viszont egy 2200ge proci melett teljesít egy rövid ideig mert nincs időm kitakarítani meg belepakolni az 5800x et. Egy Corsair rm 650i táp elég lesz az etetéséhez ? Semmiféle tuning nem lesz egyszerűen csak úgy fog menni ahogy a gyárban beállították.
-
Byga007
aktív tag
Sziasztok
Szeretnék érdeklődni hogy melyik tipusú 6800xt kártyák azok melyek nem melegszenek annyida tuning nem lenne csak szépen alaponNapok óta órák esnek ki az életemből és ezen már a napi másfél üveg vodka sem segít
Új hozzászólás Aktív témák
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mini-ITX
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Windows 10
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vírusirtó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest