-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tiborhor #7124 üzenetére
Nincs még előttem AMD driver, de valahol lennie kell olyannak benne, hogy színtér. RGB full-t válassz, vagy szemezgess az ottani opciókból, nekem talán "Y" valami volt, vagy hasonló, de több éve szenvedtem ezzel, sajnos már csak ennyi rémlik.
Na, meg is van, nagyon hasonló volt anno is:
"Open up Radeon Settings, select Display, on the primary monitor change the Pixel Format - doesn't matter what so long as it's changed. Your monitor will now return the green, and stop being purple/blue. You can return the Pixel Format back to it's original state (mine was "YCbCr 4:4:4")"
Annyi, hogy nálam pont ez az YcBCr-re állítás oldotta meg, de talán volt olyan,, hogy 4:4:2. Lövésem sincs, mi is ez pontosan, de itt volt a kutya elásva. Ha nem HDMI-vel kötöd össze, a hiba is eltűnik, ez tuti, ha esetleg ez a megoldás nem hozna javulást. Amióta ezzel cumiztam, azóta gyűlölöm a HDMI-t....
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen NAS-t vegyek?
- iPad topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Medence topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Hobby elektronika
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Gigabyte GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 192bit!!! Beszámítok!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE RTX 4070 Super Windforce OC 12GB
- MSI GeForce RTX 3070 Ti GAMING X TRIO 8GB GDDR6X
- ÚJ, 27% ASUS TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest