- Plazma TV topic
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
Új hozzászólás Aktív témák
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
atti_2010 #4246 üzenetére
Nekem csak mobil Llano-m van de azért megkérdem, hogy olyat nem szoktál tapasztalni BF3 alatt, hogy amikor pl akármelyik pálya egyik végében vagy és "befordulsz a pálya fele" akkor kegyetlenül belassul a dolog?
Nálam ez nem csak hogy Llano-val de még a 4GHz-re húzott Phenom X4 955-el is előjön.. Hiába teszek 6950-et, meg 7870-et mellé, egyszerűen a nagyobb pályákon ha az egyik végében vagyok és megfordulok akkor egyből esik vagy 15-20 FPS-t a dolog... És ez szerintem a proci miatt van. Intelem már elég rég óta nem volt, szóval nem tudom hogy azokkal milyen... Sokan mondják hogy nagyobb felbontásnál meg részletességnél nem számít a proci játékok alatt, de nem hiszem el hogy rajtam kívül mást nem zavar, amikor mondjuk tök jól 50FPS-el fut a játék nagy részletesség és felbontás mellett, de a pálya bizonyos pontjain hirtelen leesik 25-30 -ra ha olyan van... még egy csúcskártyával is. Ez azért elég idegestő tud lenni...Jah és élsimítást sose szoktam bekapcsolni, mert csak fölöslegesen viszi az erőforrásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen routert?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Plazma TV topic
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Battlefield 6 - Indul a második nyílt béta hétvége
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest