- Milyen széket vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
atti_2010 #4246 üzenetére
Nekem csak mobil Llano-m van de azért megkérdem, hogy olyat nem szoktál tapasztalni BF3 alatt, hogy amikor pl akármelyik pálya egyik végében vagy és "befordulsz a pálya fele" akkor kegyetlenül belassul a dolog?
Nálam ez nem csak hogy Llano-val de még a 4GHz-re húzott Phenom X4 955-el is előjön.. Hiába teszek 6950-et, meg 7870-et mellé, egyszerűen a nagyobb pályákon ha az egyik végében vagyok és megfordulok akkor egyből esik vagy 15-20 FPS-t a dolog... És ez szerintem a proci miatt van. Intelem már elég rég óta nem volt, szóval nem tudom hogy azokkal milyen... Sokan mondják hogy nagyobb felbontásnál meg részletességnél nem számít a proci játékok alatt, de nem hiszem el hogy rajtam kívül mást nem zavar, amikor mondjuk tök jól 50FPS-el fut a játék nagy részletesség és felbontás mellett, de a pálya bizonyos pontjain hirtelen leesik 25-30 -ra ha olyan van... még egy csúcskártyával is. Ez azért elég idegestő tud lenni...Jah és élsimítást sose szoktam bekapcsolni, mert csak fölöslegesen viszi az erőforrásokat.
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
pendre54 #4202 üzenetére
Üdv, a kérdésed egyik felére válaszolva: Bár nekem nem ilyen procim van hanem egy X4-es 955 de szerintem azt a +300 vagy +400 Mhz-et alap fesszel simán borítékolhatod, pláne hogy ha Balck Edition prociról van szó mint amilyen az általad is említett
Ennyi tuningot manapság a legtöbb processzor röhögve elvisz, legyen az Intel vagy AMD, illetve mobil vagy desktop megoldás
-
whiteman0524
aktív tag
Üdv! A laptopomban egy A6-3400-as APU "dübörög". K10Stat-al az eddigi legjobb eredményem 2000MHz kerek 1.00 volton. Ez Prime95 stabil. Core Temp szerint ezzel a beállítással a maximális CPU hőmérséklet huzamosabb idő után is 78 fok, de csak akkor szoktam belőni ezt a profilt hogy ha játszok egy kicsit. utána egyből vissza is veszem. Ennél megy még följebb is, de ahhoz meg kell emelni a feszt, és semmiképpen se szeretnék 80 fok fölé menni, tehát nálam ez a cél. Úgy vettem észre, hogy általánosságban 0.05 volt fesz emelés kb. 6-7 fokkal emeli meg nálam a maximális hőfokot.
Érdekelne hogy akiknek hasonló APU-ja van és próbálkozott a tuninggal az meddig jutott?
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
whiteman0524 #1634 üzenetére
Egyébként gondoltam rá hogy be kéne ruházni még 4GB memóriára, mert a virtualizáció csak úgy szippantja a gigákat ha azt akarja az ember hogy értelmes sebességgel fusson a virtuális gép. Jelenleg gyárilag 2*2GB 1333Mhz-es memóriamodul van a laptopomban, de ha bővítenék akkor ezeket lecserélném 2db 4GB-os modulra.
Azon gondolkoztam ennek kapcsán, hogy az A6-3400 mellé most akkor lehet gyorsabb memóriát is rakni, vagy maximálisan az 1333MHz-es támogatott?
-
whiteman0524
aktív tag
Igen már fent van. Használom is, csak gondoltam hogy esetleg valahogyan lehetne-e növelni a teljesítményt. Bár már így is elég jól fut, csak egy dolog idegesít a képfrissítése, ami elég gyenge. De sajnos grafikus drivert meg nem lehet pakolni mivel nem a fizikai gép hardvereit ismeri föl.
-
whiteman0524
aktív tag
Üdv!
Van egy A6-3400-al szerelt laptopom. Munkához használnom kéne a Windows Virtual PC-t XP virtualizációhoz. Nem tudom hogy ez a processzor támogat-e esetleg valami natív dolgot ezzel kapcsolatban, vagy van-e valamilyen szoftver amit fel lehetne tenni hozzá ami optimalizál a teljesítményen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OpenMediaVault
- Mercedes topic
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Subaru topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest