Hirdetés
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Milyen alaplapot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
echterion
üzenetére
nagyon kedves felajánlásod, én sajnos pest keleti csücskében, azaz nagyon messze
egyelőre próbálok közelebb segítségre lelni, hátha...atti_2010: neked is köszi, sajnos az végképp kiesik
ez az a4-3300 nagy mumus, az asrock topikban másnak más lappal szintén nem indult, ill állítólag ez manapság kezd egyre szokásosabb lenni - azaz adott lap csak a támogatott cpukkal indul. régen unknown cpu vagy cpuidt kiirva nekem is elindult minden lapom, akkor is ha nem volt a cpu supportedként a weboldalon, de ez nem. már kezdtem kételkedni a kingmax überkompatibilitásában, amikor megjöttek az adatáim és azokkal sem indult + olvastam mások keserű 3300as tapasztalatát.armagedown: nem, teljesen döglött. ha kiveszem a ramokat, akkor 3 hosszu sip, de képet nem tudtam kihozni a gépből... hétvégén rápróbálok dedikált vga-val, de ez az utolsó esélyem.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bestbuy játékok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
egyelőre próbálok közelebb segítségre lelni, hátha...
ez az a4-3300 nagy mumus, az asrock topikban másnak más lappal szintén nem indult, ill állítólag ez manapság kezd egyre szokásosabb lenni - azaz adott lap csak a támogatott cpukkal indul. régen unknown cpu vagy cpuidt kiirva nekem is elindult minden lapom, akkor is ha nem volt a cpu supportedként a weboldalon, de ez nem. már kezdtem kételkedni a kingmax überkompatibilitásában, amikor megjöttek az adatáim és azokkal sem indult + olvastam mások keserű 3300as tapasztalatát.