- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
medek3
aktív tag
Használja valaki az AMD fusion 1.1-et?
A legelején felraktam, kiválasztottam a gaming módot, minden szuper csak visszaállításnál összekatyvaszolt mindent.
-
medek3
aktív tag
Az op rendszer újratelepítése előtt, ha a catalyst ikonra klikkeltem a tálcán felajánlotta, hogy milyen módban fusson. Game...stb
Nem emlékszem milyen + programot raktam fel mert most csak az alap dolgokat lehet választani.3d beállítások stb...Érdemes a catalyst raid vezérlőjét feltelepíteni vagy jobb az alaplapi?
-
medek3
aktív tag
Azt belehetne állítani mondjuk a catalyst kezelőjében, hogy csak a játék indításánál kapcsol be a diszkrét VGA? És csak az dolgozna.
Így csak akkor fogyasztana sokat, ha játszik az ember. -
medek3
aktív tag
Szerintem csak az a bajuk, hogy hűtlen voltál. Megváltál a tiptoptól egy "riherongyért"
Szívesen olvasgatom amiket írogattok tuning és fejlesztgetés terén. Neked is volt egy jó pár hozzászólásod, ötleted aminek így gondolom vége. -
medek3
aktív tag
Van esetleg valaki, aki asrock A75 Pro4-M alaplappal A6 os procival stabil fsb értéket ért el?
-
medek3
aktív tag
Boldog új évet mindenkinek
-
medek3
aktív tag
Tudja valaki, hogy mi az a cstate pmin a biosban? Érdemes bekapcsolni?
-
medek3
aktív tag
Nem tudtok egy használható linket ajánlani vREVEAL 3 premium-hoz?
Nincs fölös 14 ezrem és nem lenne rossz HD-ban a korrekció. -
medek3
aktív tag
Hahó fiúk!
Mindenkinek leégett a deszkája? -
medek3
aktív tag
Ez tök jó. Szóval hiába sikerül a húzás a Dsub-on csatlakoztatott monitor nem fogja megjeleníteni?
Érdemes olyan táppal nekikezdeni amelyik a nem ajánlott kategóriába esik a táp topikban?
Egyébként nem értem minek a gyári tuning, ha lósz@rt se ér.
Nálam már 110-nél kifagy még a bios is.Hogy a francba sikerült 144 re húznod?
-
medek3
aktív tag
válasz
echterion #1091 üzenetére
Az nem lehetséges, hogy a későbbiek folyamán egy bios frissítés után már fog tudni kezelni erősebb kártyákat crossfire-ben?
Azért még nem olyan régi darab, hogy ne akarnának még nagyobb konkurenciát csinálni az Intelnek.Anno a 64 bites technológiát is fikázták, hogy minek és nincs jövője.
Most meg már "mindenki" ezt használja. -
medek3
aktív tag
Köszönöm a linkeket.
-
medek3
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #1045 üzenetére
Esetleg nem e lehetne e
hogy megmondod mit mire állítsak?
Mire megtanulok tuningolni vehetek egy új gépet.
-
medek3
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #1045 üzenetére
Szóval akkor a manual-t kell választani és azon belül kell a helyes beállítást eltalálni.
Átnézem.
köszi. -
medek3
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #1041 üzenetére
Még rövidebb. Nincs sok értelme.
Ha CPU OC módban alapból 123 -at ajánl fel a 100 helyett viszont a memóriát leviszi 1333-ra.
Az alacsonyabban futó memória miatt szerintem ugyan annyit bukok mint amennyit nyerek a
+23-al az APU-nál. ráadásul a képernyőn vízszintes színes csíkok jelennek meg.
DRAM OC módban pedig az 1600-as memóriát felhúzza 1866-ra.
Én inkább ezt választottam, talán fontosabb a gyorsabb memória.
Ha később veszünk bele egy 6870-es radeont vagy mint ajánlották várjam meg a jövőre megjelenő 7-es sorozatot és akkor nincs szükség arra a pár Mhz-re.
Meg egy kicsit parázok, hogy valamit visszafordíthatatlanul elszúrok. -
medek3
aktív tag
válasz
echterion #1015 üzenetére
Nekem ilyesmit akkor csinál, ha a tuning programban 100-ról 110 re emelem az APU frekijét.
Viszont a CPU frekijét engedi a max-ra állítani az AXTU-ban.Bios-ban a szorzót átállítottam 45-re erre az 1600as ramot 1866ra húzta fel.
Olvastam egy tesztet ahol azt írták, hogy engedi a bios az emelést csak gyakorlati hatása nincs mivel marad minden ugyan úgy.
Jó lenne egy kicsit érteni hozzá.
-
medek3
aktív tag
válasz
audi100td #994 üzenetére
Egyébként hol van a szenzor?
Vacsi új minden. Miért pont az lenne fos.
Bár aztán a jó ég se tudja, valaminek csak szarnak kell lenni, ha már ez az APU ilyen pöpec.audi100td: Ezen az 1866Mhz-s memórián én is gondolkodóba estem, de inkább nyolc gigát vettem az 1600 -ból.
Amit ráadásul csak nyolcszáznak lát a teszt. Amire a RAM topikban azt mondják, hogy az 1600 csak effektív a 800 a valós. -
medek3
aktív tag
válasz
balkoger #981 üzenetére
Már mint + pénzbe. Az A6-hoz adták, gondolom neked is.
Nálam is két gyerek figyel.
Családi mindenesnek vettük. 130Eft raktam össze úgy a gépet a régi házba, hogy az árban egy 22"-os samu led monitor is benne van.
Igazából aki csak játszani akar az vesz egy xboxot. Nincs semmi hóka-móka csak játék és többnyire mindenkinek egyforma a gépe. A fiam most kap karácsonyra egy kinect-et hozzá.
Ez a pc-s hablaty az fps és egyéb okosságokról már nem a játékról szól.
Beragadta őket az őrvény és nem tudnak elszakadni. Nekik maga az fps és a tesztek a játék. -
medek3
aktív tag
A gyári hűtő olyan tökéletesen működik ahogy elvárható. A hangját se lehet hallani és az életbe se fogja megközelíteni a proci hőmérséklete a max értéket.
BF3 játék közben:CPU
AMD A6-3650 18 °C
Llano 32nm technológia
RAM
8,00 GB DDR3 @ 800MHz (9-11-11-29)
Alaplap
ASRock A75 Pro4-M (CPUSocket) 37 °C
Grafika
SA300/SA350 (1920x1080@60Hz)
AMD Radeon HD 6530D (ASRock) 17 °C
Merevlemezek
313GB Seagate ST320DM0 00-1BD14C SATA Disk Device (SATA) 36 °C
Optikai meghajtók
LWZMHUB FS5M30PMF0 SCSI CdRom Device
Audió
Realtek High Definition AudioÉs egy huncut fillérbe sem került.
-
medek3
aktív tag
válasz
csaba.apagyi #970 üzenetére
Ellen példa pl. pont az amit vettél te is. Szerintem 40 ért 4 magos proci és kiváló video elég jó arra, hogy kikapcsolódjon egy kicsit az ember. Ha szar a játék hangulata akkor nincs az a csili vili ami segítene rajta. Speciel én az árnyék hatást és a motionblurt nem kedvelem. Nálam a BF3 High beállításon tökéletesen fut és "csak" A6 os és nincs PCI video .
Ahogy elnézegettem néhány kártya bemutatót ahol a nagyon "ütős" kártyákat mutatták be nem vettem észre játék élményben semmi különbséget, csak az ugrott be, hogy a félkegyelmű ütődötteket akarják behúzni akiknek nincs semmi más az életükben csak a pc-jük. Ebben a topikban meg néha az az érzésem támadt, hogy az inteltől írogatnak ide.Ja és én komolyan szoktam játszani és nem veszek el a fölösleges sallangban.
Ne engedd, hogy elvegyék a kedved attól amire már pénz adtál ki. Hidd el jó kis cuccos ez.
Mindig lesz egy nagyon hightech akinek egy tizessel többe került a cucca és még mindig elégedetlen. Ez biztos mint a huszonegy. -
medek3
aktív tag
válasz
csaba.apagyi #964 üzenetére
Hát nem akarlak megbántani, de ez a belépő szöveg elég uncsi.
A videokártya ipar meg egy jó nagy lehúzás és az olyan uncsi gyerkőcöket húzzák le akiknek még a szar is keserű. -
medek3
aktív tag
Elég jó kis proci az A6 is. Nálam a crysis 2 ultra beállításon is rendesen fut.
Visszább egy jó pár oldallal írták, hogy kifutott termék a socket FM1 és nem terveznek új procit hozzá a későbbiekben.
Úgy érzem, ha veszek hozzá egy combosabb videokártyát, a 8Gb ramot kibővítem 32 re és később lecserélem A8- ra, még évekig jó szolgálatot fog tenni.
Én nagyon örülök, hogy ezt a konfigot választottam. -
medek3
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #948 üzenetére
Igazából nem nagyon érdekel a tuning csak gondoltam, ha már biosban és abban az akármilyen nevű progiban is lehet állítgatni a dolgokat, megpróbálom.
Így meg hagyom a francba. Megy ez tuning nélkül is rendesen.
Köszi.echterion: köszi
-
medek3
aktív tag
Szia!
Hozzád irányítottak LIano ügyben. Most vásároltam a fiamnak.Nem tudom, hogy mit érdemes és mit nem bekapcsolni a bios-ban.
Asrock A75-pro 4-M alaplap AMD A6-3650 2.6GHz FM1 BOX processzorral és KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT memóriával.
SAMSUNG S22A350H monitorral.
Választhatom a legnagyobb értéket a processzor és a video tuningnál?
És akkor mennyire kell emelnem a feszkót? Azt is maxra?
Bios-on belül.
AZ AXTU-t még nem volt időm meglesni.
Ha tudsz, segíts légyszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Ryzen 5 9600X ///Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ryzen 7 8700G /// Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest