Hirdetés
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Milyen egeret válasszak?
- Analóg fényképezés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Gondolom ez az "általános" funkciókra vonatkozik, értsd: Windows Copilot. Arra van eleve megadva a minimum TOPS amihez ezt próbálják adatként illeszteni. És ilyen szinten majd az alap, beépített funkciókhoz megfelelő mérőszámot ad.
Máshoz meg egyedileg kell majd nézni, hogy mi és mennyire tudja használni.@azbest
Szerintem nem lehet 1000 USD. Ugyan noname-ebb gyártóknál, de a 370-es modell van ilyen árszinten. Ami szerintem lentebb fog eleve menni ha megjelennek az újak, olcsóbb, de az átlagnak megfelelő versenytársként. Noname-eket 5-600 USD körül jelentettek be.
Nevesebb NUC-ról nem tudok, de notiban is 1400-1500-ról indulnak Asusok 370-essel, pár napja jelentették be a Lenovókat 1000-től (a nagyobb) Krackannal, szóval innen sem reális szerintem. Ezeknek elvileg a megfizethető, dömping kategóriába kellene jönniük az összes formában. Ami amúgy jó lenne, mert szerintem ahhoz képest igen erősre sikerültek.
Várom őket szeretettel bármilyen formában.
-
azbest
félisten
marketing
vicces, amikor windows alatt a gpu terhelésnél mutatja a gpt futtatást. Az AI -nál nem, mert az valami más. Az npu megint más, de az meg butított szokott lenni, hogy csak egyszerűbb dolgokra jó: kamera háttér homályosításra használják csak talán.
Meg, ha jól értem, a topsnak sincs semmi értelme, mert mindig mást jelent. Attól függ, hogy mit akarnak futtatni rajta.
-
S_x96x_S
addikt
> Synthwave: "A maximum 50 AI TOPS teljesítményű újdonság"
manapság már nem egyértelmű, hogy az AI TOPS mit takar.
"Overall TOPS" vs. "NPU TOPS" ?
mert mindkettő az "AI Engine Capabilities" - alatt fut.
----------
A kisebb
AMD Ryzen™ AI 5 340
AI Engine Capabilities
- AMD Ryzen™ AI: Available
- Overall TOPS : Up to 59 TOPS
- NPU TOPS : Up to 50 TOPSAMD Ryzen™ Al 7 350
AI Engine Capabilities
- AMD Ryzen™ AI : Available
- Overall TOPS : Up to 66 TOPS
- NPU TOPS : Up to 50 TOPS -
ddekany
nagyúr
OK. És akkor ebből kérjük csak az alaplapot az integrált APU-val, szabványos form factor-rel. Jaaaa, hát hogyan tetszik képzelni, aztat nem leheeet!
-
azbest
félisten
jól hangzik, de lehet van két probléma vele:
- nálunk valsz nem is lehet kapni
- az ára lehet ezer dollár feletti (barbone)
Új hozzászólás Aktív témák
- I7-8700-RTX 4060, csere érdekel.
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 3930K / 32GB DDR3 / RX 480 8GB / 500GB SSD!
- Eladó gamer PC
- ASUS ROG STRIX RTX 3060 gamer PC i5-11600K, 1TB NVMe, dobozokkal
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest