Hirdetés
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Gondolom ez az "általános" funkciókra vonatkozik, értsd: Windows Copilot. Arra van eleve megadva a minimum TOPS amihez ezt próbálják adatként illeszteni. És ilyen szinten majd az alap, beépített funkciókhoz megfelelő mérőszámot ad.
Máshoz meg egyedileg kell majd nézni, hogy mi és mennyire tudja használni.@azbest
Szerintem nem lehet 1000 USD. Ugyan noname-ebb gyártóknál, de a 370-es modell van ilyen árszinten. Ami szerintem lentebb fog eleve menni ha megjelennek az újak, olcsóbb, de az átlagnak megfelelő versenytársként. Noname-eket 5-600 USD körül jelentettek be.
Nevesebb NUC-ról nem tudok, de notiban is 1400-1500-ról indulnak Asusok 370-essel, pár napja jelentették be a Lenovókat 1000-től (a nagyobb) Krackannal, szóval innen sem reális szerintem. Ezeknek elvileg a megfizethető, dömping kategóriába kellene jönniük az összes formában. Ami amúgy jó lenne, mert szerintem ahhoz képest igen erősre sikerültek.
Várom őket szeretettel bármilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Lexus, Toyota topik
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Akció! Csere-Beszámítás! Macbook Air M4 13.3 Skyblue! 16/256 100% Akku, Garancia: 2028.09.14
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi