Hirdetés
- OnePlus Pad 3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Gondolom ez az "általános" funkciókra vonatkozik, értsd: Windows Copilot. Arra van eleve megadva a minimum TOPS amihez ezt próbálják adatként illeszteni. És ilyen szinten majd az alap, beépített funkciókhoz megfelelő mérőszámot ad.
Máshoz meg egyedileg kell majd nézni, hogy mi és mennyire tudja használni.@azbest
Szerintem nem lehet 1000 USD. Ugyan noname-ebb gyártóknál, de a 370-es modell van ilyen árszinten. Ami szerintem lentebb fog eleve menni ha megjelennek az újak, olcsóbb, de az átlagnak megfelelő versenytársként. Noname-eket 5-600 USD körül jelentettek be.
Nevesebb NUC-ról nem tudok, de notiban is 1400-1500-ról indulnak Asusok 370-essel, pár napja jelentették be a Lenovókat 1000-től (a nagyobb) Krackannal, szóval innen sem reális szerintem. Ezeknek elvileg a megfizethető, dömping kategóriába kellene jönniük az összes formában. Ami amúgy jó lenne, mert szerintem ahhoz képest igen erősre sikerültek.
Várom őket szeretettel bármilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus Pad 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest