- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Gondolom ez az "általános" funkciókra vonatkozik, értsd: Windows Copilot. Arra van eleve megadva a minimum TOPS amihez ezt próbálják adatként illeszteni. És ilyen szinten majd az alap, beépített funkciókhoz megfelelő mérőszámot ad.
Máshoz meg egyedileg kell majd nézni, hogy mi és mennyire tudja használni.@azbest
Szerintem nem lehet 1000 USD. Ugyan noname-ebb gyártóknál, de a 370-es modell van ilyen árszinten. Ami szerintem lentebb fog eleve menni ha megjelennek az újak, olcsóbb, de az átlagnak megfelelő versenytársként. Noname-eket 5-600 USD körül jelentettek be.
Nevesebb NUC-ról nem tudok, de notiban is 1400-1500-ról indulnak Asusok 370-essel, pár napja jelentették be a Lenovókat 1000-től (a nagyobb) Krackannal, szóval innen sem reális szerintem. Ezeknek elvileg a megfizethető, dömping kategóriába kellene jönniük az összes formában. Ami amúgy jó lenne, mert szerintem ahhoz képest igen erősre sikerültek.
Várom őket szeretettel bármilyen formában. -
azbest
félisten
marketing
vicces, amikor windows alatt a gpu terhelésnél mutatja a gpt futtatást. Az AI -nál nem, mert az valami más. Az npu megint más, de az meg butított szokott lenni, hogy csak egyszerűbb dolgokra jó: kamera háttér homályosításra használják csak talán.
Meg, ha jól értem, a topsnak sincs semmi értelme, mert mindig mást jelent. Attól függ, hogy mit akarnak futtatni rajta.
-
S_x96x_S
addikt
> Synthwave: "A maximum 50 AI TOPS teljesítményű újdonság"
manapság már nem egyértelmű, hogy az AI TOPS mit takar.
"Overall TOPS" vs. "NPU TOPS" ?
mert mindkettő az "AI Engine Capabilities" - alatt fut.----------
A kisebb
AMD Ryzen™ AI 5 340
AI Engine Capabilities
- AMD Ryzen™ AI: Available
- Overall TOPS : Up to 59 TOPS
- NPU TOPS : Up to 50 TOPSAMD Ryzen™ Al 7 350
AI Engine Capabilities
- AMD Ryzen™ AI : Available
- Overall TOPS : Up to 66 TOPS
- NPU TOPS : Up to 50 TOPS -
ddekany
veterán
OK. És akkor ebből kérjük csak az alaplapot az integrált APU-val, szabványos form factor-rel. Jaaaa, hát hogyan tetszik képzelni, aztat nem leheeet!
-
azbest
félisten
jól hangzik, de lehet van két probléma vele:
- nálunk valsz nem is lehet kapni
- az ára lehet ezer dollár feletti (barbone)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magisk
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- EAFC 25
- További aktív témák...
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Fujitsu Esprimo D738 Megbízható asztali számítógép irodai és otthoni felhasználásra
- Lenovo ThinkCentre M700 - i5-6400-3.3GHz, 8GB DDR3, SSD 250GB, HDD 200GB eladó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC : RYZEN 7 9700X /// 32 GB DDR5 /// RTX 5070 Ti 16GB /// 1TB NVME
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged