Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ityam

őstag

válasz Fred23 #95812 üzenetére

"Érdekes lesz, ha megcsinálod. Ahogy nő a felbontás, a PCI-os kari fps-ei úgy váltanak majd zuhanórepülésbe. :D"
    A tesztsoromban nagy felbontásváltozást nem eszközölök. Mert mint írtam nem arra vagyok kiváncsi hogy melyik kártya mit nem tud hanem arra hogy mit tud.
    Amikor még a maga idejében nekem egy radeon LE@radeon DDR OC kártyám volt akkor sem játszottam semmit 1024x768ban mert nem éreztem reálisnak(pedig a monitorom tudta és ahogy olvasom ez sem általános tudást jelentett). Ebben az időszakban én úgy gondolom hogy aki játszott az 800X600ban játszott ha megengedhette magának, de biztos sokan ragadtak 640x480-on az élvezhető játékminőség miatt.Ezért nem szerettem a korabeli teszteket mert elsütöttek pár 1280X1024 es tesztet. neadjisten 1600X1200 at. Biztos volt egy szűk réteg akit érdekeltek ezek a felbontások, de én nem gondoltam akkoriban hogy ezekkel a kártyákkal ilyenben kéne játszani. illetve azt sem hogy az ilyen nagy felbontású tesztek valós üzemű módra reális képet adnak.
    Akkoriban még a 16 bit vs 32 bit is nálam bőven megkérdőjelezhető kategória volt, hogy minek 32 bit. Még ha az én karim pont jó is volt benne.

Új hozzászólás Aktív témák