Hirdetés
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun #93458 üzenetére
Az NTtől nem is várnám, hogy kezeljen egy V2 SLI-t, de az XPtől ami a Win9X és az NT és a Win 2000 házassága, attól igen.
"jó hát érthető hogy minden idők legjobb oprendszerével, a Win98SE- vel nem veheti fel a versenyt." - ezt elírtad kedves barátom, Win ME a pontos neve.
Valóban létezett egy Win98SE nevű hulladék, de az sokkal több kékhalált adott mint a Win98, miközben a WinME gépigénye volt (ami full stabil volt, ellenben érezhetően nagyobb volt a gépigénye; a W98 mellett az alacsony gépigény szólt akkoriban), nem is csoda, hogy mindössze 3-4 napig használtam, ezzel minden idők legrövidebb szolgálati idejű oprendszere lett. (A Doors 9 napot élt, különféle linuxok 20-30 napokat, a Win 2000 60-at, ezt csak a Win8 tudná megdönteni, a maga kb 6 órájával, de az céges gép volt, és ha azt nézem h mobilon (Nokia Lumia) 6 évig használtam még ez sem igaz).
A nincs API választóról írtam, hogy a legtöbb játék általában azzal ment a GeF2 mellett is, mikor azzal jobban ment volna. (ha letiltottam a V2-t akkor azzal ment, és jobban).
Amúgy nem emlékszem már rá, 21-22 éve volt, kissé megködösdött h vitte-e az 1024-et vagy sem (főleg h akkoriban 800×600-ban játszottam, mert az 1024-es képfrissítéstől kifolyt a szemem); talán találok erről az időszakról releváns screenshootot azokról az időkről, talán nem (erre nagyobb az esély). Mindenesetre egyelőre elfogadom, h nem ment a V2-m SLIben XP alatt, csak én gondoltam azt, ez így elég szomorú, de nem fogok ennyi év után aszalni rajta. (Az elmúlt egy hétben sokkal komolyabb csapások értek sajnos
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- BestBuy ruhás topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest