Hirdetés
- IFA 2025: Belépőszintű Wi-Fi 7 router az Acer kínálatában
- IFA 2025: Frissíti Nitro termékeit az Acer
- IFA 2025: Bemutatkoztak az Acer legújabb, Iconia sorozatú táblagépei
- IFA 2025: Acer monitorok triumvirátusa jött a német fővárosba
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini PC
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
- A cache-rendszeren és a multiprocesszoron változtat az AMD-féle UDNA
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudom, hogy nem nekem szólt a retrórendőrség. Én inkább trollkodni szoktam a 8 bitesekkel
Nem véletlenül írtam ,hogy viszonylag. Egy Amigához képest még mindig olcsó. Egy alap A500, rendbeszedéssel, lemezekkel vagy gotekkel a duplájáról indul, mint egy használható DOS rendszer. Ha nem is olcsó, de viszonylag az. Erről jut eszembe, hogy számolgattam egy raspbiant és annak az ára is már szép összeg. Rasberry, két joy, táp, ház, SD kártya már a 40k-t karcolgatja.
"a '90-es évek elején szépen elkezdett a HiFi és a minőségi hang irányi igény csökkenni." Nem vagyok egy audiofüles, de a fiatalok sokszor vállalhatatlan minőségű dolgokat hallgatnak. Kis tejfölösdoboz hagnszórók kongó-bongó hanggal, torzítva és boldogok vele. OK, a Sokolnál jobb, de a kettő között voltak jobb cuccok, majd a divat győzött a hangminőség felett.
"A DOS minden volt, de nem ez, még a plug&pray időkben sem.": Ezt kiegészítheted a AmigaOS-sel és az Apple System-jével is. OK az alapot fel lehet rakni gyorsan, de előbb-utóbb ezeknél is jön a varázslás. Ilyen lib, vagy vashoz a megfelelő driverek. Az almáknál esetleg a resource-ot editálhatja az ember DOS-ról átmásolva valamit. Na ezért van az, hogy nekem van sok fajta rendszerben egy kis tapasztalatom, de nem érzem azt, hogy bármelyiket is igazán mélységében ismerném.
FoxiestFox: Hova lett az AMD féle hangkártyával számolt 3D hangzás? Behangozták, aztán azóta sincs rá igény, vagy miért maradt el?
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Synology NAS
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Láncfűrész topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest