Hirdetés
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Hardvervadászat november elején
- Philips LCD és LED TV-k
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ne sertodj meg, az nem visz semmit sem elorebb.
Ahogy DBob is irta a tipikus az atlagot jelenti. Ird azt, hogy a csucs gepek/bleeding edge/legmodernebb PC stb. es akkor igazad lesz. Az igazsag az, hogy mar akkor is csorok voltunk es csak nehany fanatikusnak van olyan gepe, ami ma nyugatabra tolunk atlagosnak tekintheto (pl. i5 a 4 vagy 6-os szeriabol...) Ha bacsist megkerdezed, hogy felejuk mi a tipikus, akkor meg a Phenom II szintjet is nehezen fogja elerni.

Visszaterve 94-hez. Akkor nekem az ev elejen 386SX "duborgott" a gepemben (ami mar a tipikus alatt volt) es 2 azaz 2 embert ismertem, akinek 486DX2 volt otthon, pedig mar akkor is melyen beszippantott a szamitogep orveny. Ebbol mind a ketto munkara hasznalta es kellett az FPU. 95-ben mar dicsekedhettem azzal, hogy hasznaltam Pentiumos gepet.
Ajanom figyelmedbe ezt az oldalt, erdekes, olvasmanyos, ausztral: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

DarthSun