Hirdetés
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penyus
senior tag
Hat, nalam mar 10 eve tart ez, es nemhiszem hogy ki fogok gyogyulni
De nem is akarok. Meg jelenleg nem tudok ertelmesebbet amire kolthetnem a penzem. Regebben inkabb vettem havonta uj telefont meg, meg a gepembe mindig a legujabb vga-t meg egyebeket, de valahogy az mar nem erdekel. mostanaban amit koltottem nagyob osszeget es nem regi gepre az az volt hogy renbetettem a bicomat. Jo sokba volt, kijott volna belole egy jofajta turbokartya az a1200ba
Amugy lehet hogy korfuggo a dolog? Te mennyi idos vagy? Mert latod en meg 26 evesen se birok komoly lenni
Új hozzászólás Aktív témák
- i5 9600KF i7 9700K Beszámitok!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De nem is akarok. Meg jelenleg nem tudok ertelmesebbet amire kolthetnem a penzem. Regebben inkabb vettem havonta uj telefont meg, meg a gepembe mindig a legujabb vga-t meg egyebeket, de valahogy az mar nem erdekel. mostanaban amit koltottem nagyob osszeget es nem regi gepre az az volt hogy renbetettem a bicomat. Jo sokba volt, kijott volna belole egy jofajta turbokartya az a1200ba
Amugy lehet hogy korfuggo a dolog? Te mennyi idos vagy? Mert latod en meg 26 evesen se birok komoly lenni
DarthSun