Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD FX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Részletes teszt. Jól mennek NVidia darálón, nekem kicsit lassabbak a Hammer/Via kombón. De végülis mindegy sztem mindegyik jó vinyó a korához képest, nekem bőven elegendő teljesítményt nyújtanak, a 939- es gépet is kiszolgálják, bár ebben van egy 500- as Samu satás is , az alaposan elveri mindegyiket
- azon már 100 fölé megy az átvitel.
Egyébként meg használni kell, ne csak a szekrény tetején legyen
-
Ganz-[HUN]
addikt
számításaim szerint ugyan azt fogja nyomni, mint itt, vagy pedig deszka/chipsetlimit miatt kevesebbet is véleményem szerint, de valami random 3-4kb-s fileokat kellene másoktatni és ott elvérezne valamelyik. windowsnak az számít, nem a szekvenciális. illetve a seekperformance
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 9900X3D OEM Új
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 9950X OEM Új tálcás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 12T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 notebook - i7 13700HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest