Hirdetés
- Fujifilm X
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- RAM topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
snake1977
üzenetére
Jó hát az na... ez a Parkside ez elvileg német minőség
Azért ez annyira nem gagyi, mint a tied lehetett. A nyele nem melegszik
Ennek csak egy picit ott olvadt meg a műanyag része, ahol a fém melegedő rúd csatlakozik a nyélhez. De ábszolúte az én hülyeségemnek és balfaxságomnak tudható be, párszor nem épp rendeltetésszerűen használtam, feszítve nyomtam oldalra, meg fel le a hegyet, mint állat, így persze, hogy megpuhította a műanyagot. Normál, finom munkánál, amire tervezték, arra teljesen jó, abban az esetben nem olvadt volna meg még ott sem. De ott sem jelentős, csak így már picit lötyög. De ennyi pénzért simán vennék még egyet. Bánom már, hogy nem vettem meg legutóbb azt a szabályzós forrasztóállomást... -
gban
veterán
válasz
snake1977
üzenetére
Én az ukránoknál vettem ugyanilyen specifikációkkal rendelkezőt (csak saját maga szétolvasztására alkalmasat).
Aztán vettem itthon kb. 12-ért egy Solomon-t. Nagyon bevált, megérte az árát.
Láttam havernál, hogy a fetek is ugrálnak lefele egy normálisabb pákával, ekkor döntöttem úgy hogy nem adom alább.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i7-10610U, 8GB DDR4) Akció!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azért ez annyira nem gagyi, mint a tied lehetett. A nyele nem melegszik
Ennek csak egy picit ott olvadt meg a műanyag része, ahol a fém melegedő rúd csatlakozik a nyélhez. De ábszolúte az én hülyeségemnek és balfaxságomnak tudható be, párszor nem épp rendeltetésszerűen használtam, feszítve nyomtam oldalra, meg fel le a hegyet, mint állat, így persze, hogy megpuhította a műanyagot. Normál, finom munkánál, amire tervezték, arra teljesen jó, abban az esetben nem olvadt volna meg még ott sem. De ott sem jelentős, csak így már picit lötyög. De ennyi pénzért simán vennék még egyet. Bánom már, hogy nem vettem meg legutóbb azt a szabályzós forrasztóállomást...
DarthSun