Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
Sok minden tervbe van véve, ezek között szerepel egy normális forrasztó páka, vagy ha rám szakad a bank akkor forrasztó állomás, meg egy saját hőlégfúvó is, utóbbiból sajnálom hogy jópár éve nem vettem meg,pár ezresért volt eladó egy digitális hőfok mutatós, fokozat mentesen állitható preciz kis szerkentyű, akkor még nem is gondoltam hogy én ilyet valaha is használni fogok, és azóta sem láttam olyat ami jelzi a hőfokot, ezt az egyet piszkosul sajnálom ma már.
Főleg hogy nem egyszer futok bele olyan lapba amin egy egy fetet kellene cserélni, pillanat pákával ez szinte esélytelen feladat.
Akkor ezt a solomon márkát is megjegyzem ha vételre kerül a sor.
Szerk.: közben rákerestem, ehhez hasonló volt, csak teljesen fekete, hátul meg egy vaskos potival lehetett szabályozni a hőfokot. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Főleg hogy nem egyszer futok bele olyan lapba amin egy egy fetet kellene cserélni, pillanat pákával ez szinte esélytelen feladat.
DarthSun