Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
Megkérném kedves topiknyitót használja az ... keresőt, mert azért van!
Akérdést itt is fel lehet tenni:
Bővebben: link.
Ezt zártam. -
Mania
senior tag
Ha 1006-os BIOS-t használ,akkor a Q-fan nem enged induló hőmérsékletnek 35 foknál kevesebbet beállítani.Ha nincs a proci induláskor 35 fokos nem indul el a venti és riaszt az alaplap.Az 1009-ben már orvosolták ezt a hibát.Én a memóriák miatt kénytelen vagyok 1006-ot használni,és én így oldottam meg...
-
bonyolult
tag
Hello, ha kiírja a lap hogy CPU fan hiba akkor nem a C&Q szól közbe. Az én MSI lapom is tud C&Q-t de soha nem volt ilyen. Bekapcskor teljes fordulaton kell pörögnie és utána kell lejjebb vennie a fordulatot a proc. teljesítmény függvényében. Az sem megyarázat hogy a processzor nem elég meleg mert hűtés nélkül pár mp. alatt nagyon femelegszik.
Itt inkább a processzor hűtő csatlakozója lehet bibis, nem jól érintkezik, esetleg valamelyik vezeték lehet sérült.
Ja, és nekem is 350W-os tápom van és elviszi rendesen a rendszert, bár ez Antec táp, nemtom neked milyen van. -
cspety
tag
Tényleg, de jó ez lehet!
Csak ugye a bootnál megáll és kiírja hogy cpu fan hiba majd én f1-el továbbengedem! Nálad nincs ilyen? -
cspety
tag
Sziasztok!
Adott egy gyári hűtővel szerelt asus k8n-e delux lap + egy 3000+-os 64-es proci!
Teljesen jól dolgozik a rednszer, ha be van kapcsolva, viszont ha kikapcsolom huzamosabb ideig mondjuk este és reggel vissza akkor a proci hűtője nem akar elindulni. Egyet pörög és aztán leáll??? A lap ki is írja induláskor hogy cpu fan hiba!!! Átduktam másik Fan-ra ott is ez az esemény, majd egyszer csak újabb próa és elindul. Mi leeht ez??? Lehet hogy a 350-es táp nem elég neki??
Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest