Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
AMD Gaming Evolved (Raptr)
Új hozzászólás Aktív témák
-
borgenature
csendes tag
Nálam sem működik, lehet a szerverei nem igazán voltak felkészülve a szökő másodperecre.Eddig még soha nem tapasztaltam ilyet és még ehhez hasonlót sem.
Ez a hivatalos közlemény:
Raptr.com is temporarily down -- working on it! We'll let you know when we're back in action.
Szóval eltarthat egy darabig mire teljesen helyre áll.
-
bobalazs
nagyúr
Miért velem miért szórakoznak? Nyitottam jelentést, fórum posztot, rákérdeztem hogy mi a fejlemény, aztán semmit nem írtak rá azóta se. Ennek 1 hónapja már.
Attól hogy a legfrissebbet rakod fel, végezhetnek játék detektálásban módosítást, új konfig fájlal frissül automatikusan. Hogy miért erőltetik azt nem tudom. -
bobalazs
nagyúr
-
bobalazs
nagyúr
A konkrét problémát nem tapasztaltam mivel nem farcry2-zöm. KÉt dolog jut most eszembe. Van olyan játék ami már intronál kilép ha fut a raptr, ezért a játék intróját esc.-el kinyomom, akkor úgy tovább lép. Esetleg utánanézhetsz ha neked is az intrónál fagy ki, hogy lehet azt átlépni. A másik, ideiglenes megoldás, enable in-game overlay-t kikapcsolni, de ezzel adsz a szarnak egy pofont, mivel felvétel sem működik így.
HOgy kell kikapcsolni? Raptr ikonján jobb gomb, óra mellettin, control center, ablak kidob jobb felső sarok az x meleltt a szerszámkulcs jel, preferences, in-game rész, enable in-game overlay elől pipa kivesz. kilép progiból ujraindit.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest