- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
AMD Gaming Evolved (Raptr)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Itt kezdtem el problémázni (FARCRY2) játékkal kapcsolatban a raptr programmal, kaptam is sok hasznos tanácsot, többek között hogy írjak nekik / küldjem el a hibajelenséget.
A hibaküldést meg is tettem vagy tízszer, most érkezett rá a válasz:
"We're sorry that it's been so long since we've gotten back to you about this issue. Is the issue still happening or has it been resolved?
It's possible that a newer release of the Raptr client includes a fix for your previous issue. You can download the new versions of our software on our downloads page.
If you use AMD hardware, go to http://raptr.com/amd to get a new install of AMD Gaming Evolved.
We really want to be able to help you get the most out of our software. By all means, if you are still experiencing the issue, the best way to contact us is at the Raptr support page here"
Nesze semmi, fogd meg jól!Szerintem én a legfrisebb Raptr verzióval rendelkezem, de hogyan is lehet a telepített verziószámot kideríteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- Metal topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Suzuki topik
- iPhone topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest