Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz
laca000 #32348 üzenetére
Nem tudom még. Most szolnak vissza,hogy akkor tudnak-e nekem szerezni olcsóbban 1-t és ,hogy melyiket. Gainward Phantom 4 gigásat néztem ki magamnak, de nem tudom melyik lenne a legjobb választás. Azt tudom a 9800 GTX+ Gainwardom a mai napig pörög haverom gépébe és megbízható nagyon meg ugye 3 év garis meg ez a phantom ilyen venti kikaphatós szóval úgy lehet tisztítani vagyi s a borda a kihúzhatós tudtommal!
AZ lehet,hogy melegszik a 8120 ,de Így is hűti a Brocken ,hogy lentről szívja a 6850-ről a levegőt csak sajnos nem lehet elfordítani tudtommal jobbra pedig az lenne az igazi! csak most a 770 lesz nagy kiadás és nem lesz plus ezrem cooler cserére. Bár mondom fesz emelés nélkül megy a 4,2 fixen szóval 4,5-höz kellene emelni csak nem nagyon mertem észnélkül húzogatni.
Hja még 1 kérdés: Híd borda hűtésére milyen mini ventit ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest