Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Azonnali fotós kérdések órája
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini PC
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Átlag vízhűtés csak a CPU-ra olyan 15-25 k-tól indul. Hőfokban és hangban sem sokkal jobb, mint a felső kategóriás léghűtők. Amiben sokkal jobbak: CPU-n nincs a rengeteg súly (OK, hátlap, meg mittomén, de akkor is...), a hőt kivezetik a házból (chipset és egyéb hőfokok kicsit jobbak), jobban szerelhető (blokk levétel vs. ninja leszerelés, vagy a ramok, stb, bár ez az ilyen kicsi házakban, mint az enyém nem is érződik).
Én ki akartam próbálni, tuningolni akartam, de nagy súly nélkül. Sokáig Thermalright Macho-t nézegettem, de inkább összeraktam egy szolid vizet, a magam örömére...
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest