Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
S_x96x_S #8644 üzenetére
"- zárt ökoszisztéma -> nincs verseny és a prémiumos felárat jobban megfizetik az ügyfelek."
Szerintem ez a helyzet. Korábban linkeltem egy összehasonlítást, utolsó bekezdés: [link] .
Ugyanakkor ez a fajta bővíthetetlen rendszermemória, mint irány, szerintem nagyon nem fogyasztóbarát, hiszen így gyakorlatilag kedvükre kopaszthatják meg az embereket, akiknek kicsit is több ramra van szükségük...
Jó okkal alakul ki a notebookoknál is az a gyakorlat, hogy a RAM, SSD, WIFI kártya a felhasználó által bővíthető/cserélhető volt hosszú éveken keresztül. Sajnos újabban ismét egyre több minden "integrálódik", válik cserélhetetlenné. Vegyél új notebookot, ha nem elég már.Illetve M1 kapcsán szerintem ez is érdekes: [link] . És azóta az AMD-nek lett Zen4, illetve RDNA3 is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest