Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petykemano
üzenetére
Azt nem értem, hogy merült fel, hogy az AMD bukóba lenne, ha kb mindent eladnak a gyártósorról. Max annyi "veszeteség" érhette őket, hogy esetleg nem érték el azt a bevételt, részesedést, amit elérhettek volna, ha tudtak volna többet gyártatni. A proci és VGA hiányt felnagyítja gondolom, hogy DIY van a sor végén, mi meg ugye főleg ezzel a szegmenssel kerülünk kapcsolatba.
Hajlamosak vagyunk összemosni (én is) az esetlegesen elszalasztott vagy nem eléggé kihasznált lehetőséget a bukóval. Ez pedig gyökerezhet a sok-sok évnyi AMD-s underdog létből (nálam), lévén szimpatizálok velük.
Amúgy igen, mai napig kiver a víz, ha rágondolok, hogy 54k-ért tudtam csak 2*8GB 3200MHz-es RAM-ot venni a 2400G alá, azzal nyugtatgatom magam, hogy 2,5 éve elégedetten használom a gépet.

#4702 awexco
Ha volt ebben némi előrelépés, akkor az azt jelenti, hogy megoldották a skálázódási gondokat, ami GCN végénél erősen érződött, nem is jött pl GCN4-ből nagyvad, GCN5 se nagyon tudott ebben gurítani emlékeim szerint. Ha erre futotta a gyenge R&D-ből, akkor hosszabb távon még jobban feljöhetnek. Legalább is szeretném hinni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Interactive Brokers társalgó
- Lexus, Toyota topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-11850H, 16RAM/512SSD/NVIDIA T500/FULLHD IPS, üzleti mobil munkaállomás
- Lenovo Thinkpad T450S, 14" HD+ kijelző, I5-5200U CPU, 12GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Slot1 alaplap Pentium III processzorral, rammal
- ASUS TUF Z390-PLUS GAMING Eladó!
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő