Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petykemano #4701 üzenetére
Azt nem értem, hogy merült fel, hogy az AMD bukóba lenne, ha kb mindent eladnak a gyártósorról. Max annyi "veszeteség" érhette őket, hogy esetleg nem érték el azt a bevételt, részesedést, amit elérhettek volna, ha tudtak volna többet gyártatni. A proci és VGA hiányt felnagyítja gondolom, hogy DIY van a sor végén, mi meg ugye főleg ezzel a szegmenssel kerülünk kapcsolatba.
Hajlamosak vagyunk összemosni (én is) az esetlegesen elszalasztott vagy nem eléggé kihasznált lehetőséget a bukóval. Ez pedig gyökerezhet a sok-sok évnyi AMD-s underdog létből (nálam), lévén szimpatizálok velük.Amúgy igen, mai napig kiver a víz, ha rágondolok, hogy 54k-ért tudtam csak 2*8GB 3200MHz-es RAM-ot venni a 2400G alá, azzal nyugtatgatom magam, hogy 2,5 éve elégedetten használom a gépet.
#4702 awexco
Ha volt ebben némi előrelépés, akkor az azt jelenti, hogy megoldották a skálázódási gondokat, ami GCN végénél erősen érződött, nem is jött pl GCN4-ből nagyvad, GCN5 se nagyon tudott ebben gurítani emlékeim szerint. Ha erre futotta a gyenge R&D-ből, akkor hosszabb távon még jobban feljöhetnek. Legalább is szeretném hinni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest