Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Autós töltők 2025: tényleg megvan a 200 W?
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- ASRock lapok általában
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
Érthető és jogos is amit írsz, csak valahogy itt is más az elmélet és a gyakorlat. Jól hangzik, hogy hozzáértő emberek szakmai keretek közt megvitatják a dolgokat, de a valóság az, hogy a szakik egymásközt sosem elemezgettek ott. A topik amióta csak követem arról szólt, hogy kevésbé hozzáértők találgatásait, számolagatásait, félreértelmezéseit javítják ki vagy véleményezik. Ha megnézed például az említett AIDA fejlesztők hozzászólásait, az igazán értékesek szinte mind reakciók az ilyen kevésbé kompetens megnyilvánulásokra vagy szimpla válaszok az olyan laikus érdeklődők kérdéseire mint amilyen én is vagyok. Ezért is kedvelem nagyon az olyan emberek hozzászólásait, mint Fiery. Mert tudom hogy nem vaktába beszél mégis veszi a fáradságot, hogy magyarázzon olyan dolgokat is amiről esetleg már többször volt szó korábban és az ő szemszögéből talán triviális.
Ezzel szembe a topicgazda mit tett hozzá a fórumhoz? Gúnyos, fenyegetőzős, kioktató hozzászólások között nagyritkán belinkel valamit....A vadhajtások és eltévelygések kezelésére meg bőven elég lett volna az is, amit pl te is csináltál párszor: röviden rámutatni miért értelmetlen a felvetés vagy miért nem oda való a téma. Számomra ezek a hozzászólások is érdekesek voltak sokszor.
letepem: Teljesen egyetértek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair SF850L Gold 850W SFX Moduláris Tápegység
- Corsair RM1000X Gold 1000W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Kiwiears Astral
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest