Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Én inkább az athlonra, és annak árazására gondoltam. $70-80-90, mint az "új" 845. A csúcs apuk ára valóban vetekszik a visherákkal. De más piac, nem? Aput az vesz, aki nem feltétlen akar dgput. Az Athlon szerintem a közepes kártyák lowend cpuja, de ide az igp inkább csak pénzkidobás. Szerintem ha a csúcs BR $180 is lesz, akkor se lesz helyettesítő terméke a jelenlegi 8370-nek, ami a hasonló árszegmens cpu-ja
Ha igaz, akkor a zen nem is a mainstream i3-i5-i7 ellen megy, hanem az E széria által lefedett árszegmens ellenében. A mainstream termék majd a RR lesz, csak az még messze van. Most persze nincs más, de nem hiszem, hogy a summit ridge bemenne i5 alá.
Én 150-160mm2-ről szóló találgatást olvastam. Legnagyobb a 200mm2 volt. Ez alapján akár be is mehetne, csak a brand értéke miatt nem biztos, hogy érdemes. Igazából az a baj, hogy az i5 szinten egy hatmagos zen és a 8 magos vishera között már nem sok különbség lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Változatos hardverbokréta
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Apple asztali gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Linux kezdőknek
- Energiaital topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest