- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
mai hír. - talán jövőre lesz több Ryzen-es NUC - ( minigép )
"AMD (NASDAQ: AMD) today announced it is enabling an open ecosystem for OEMs to create and customize high performance Mini PCs, powered by AMD Ryzen™ Embedded V1000 and R1000 processors." sajtóhírből, link lejjebb.
persze nem tudom, hogy a "is enabling" - mit jelenthet ..
- eddig tiltva volt?
- vagy most olcsóbb ?
- esetleg több (marketing) támogatást kapnak a cégek ?
- vagy fizikai hardverterveket oszt meg az AMD ?És csináltak neki egy oldalt is - szinte minden minigép fentvan ... ( többsége ipari - de van pár média pc -is ) lehet, hogy ez már régebben is megvolt, de nekem új.
https://www.amd.com/en/products/embedded-minipc-solutions------ sajtóhír ------
AMD Enables Ecosystem for High-Performance Mini PCs Powered by AMD Ryzen™ Embedded Processors
https://www.amd.com/en/press-releases/2019-12-03-amd-enables-ecosystem-for-high-performance-mini-pcs-powered-amd-ryzen
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest