Hirdetés
- BIOS frissítés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gooool
őstag
válasz
rayoliviero #740 üzenetére
Hali!
Ha hibázik a procid 3 vagy 4 maggal,akkor próbálkozz meg fesz emeléssel,mint előttem is tanácsolták,mondjuk adj neki 1,4V-ot,az még bőven belefér.Persze ha tudod hűteni,mert 4 maggal igencsak megindul a dög.(Nekem 3800-on 1,4V-on gyári darál0w-val felment 70fokig is)
Ha viszont hibázik így is,akkor az alapfeszt Coretemppel meg tudod állapítani,a VID rubrikában lesz a megoldás,amit a biosban meg kell adnod.Igazából a magosítás egy lutri,vagy sikerül vagy nem,biztosra nem lehet menni max. ha pre-tested példányt veszel.
-
gooool
őstag
válasz
elfelejtette #136 üzenetére
Szvsz az a lap olyan 15-16K körül menne el,helyette pedig jöhetne egy Asrock M3A785GXH/128,fel rá a legfrissebb BIOS és lehet tuningolni,magokat feloldani.HERR Z is ilyenben tesztel,havernak is van és nagyon ügyes kis lap és nem mellesleg szereti a Kingmax RAM-okat.
-
gooool
őstag
válasz
elfelejtette #133 üzenetére
Egyre inkább kezdek kételkedni a Gigabyte lapokban.A jól felépített hírnevüket napról napra rombolják ilyen hülyeségek miatt.Bármely platform topicját is olvasom mindenhol panaszkodnak a BIOS-ra,hogy milyen gagyi.
Közben pedig haverod gépe nem vmi szarul felépített PC,sőt nagyon el van találva. -
gooool
őstag
válasz
elfelejtette #131 üzenetére
Ez elég érdekes dolog,tudtommal nem nagyon vannak gondok a HERR Z által árult cuccokkal.Speciel nekem is jól megy,pedig még a lapom BIOS-a sok helyen nem tökéletes.(Asrock 890GX Extreme3)
-
gooool
őstag
válasz
MZsoltee #126 üzenetére
Hali!
Én lehet tudok választ adni,HERR Z mester egyszer már beszélt ilyenről.
A lényege ezeknek a %-os pontoknak,hogy ha az egyik mag nem tökéletes,de majdnem az,akkor tudsz lazítani rajta kicsit,így lehet stabil lesz az a beállítás is,ami ezek piszkálása előtt nem volt az.
Én így tudom,de majd lehurrognak,ha tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest