- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo9201
senior tag
válasz
gabo9201 #8257 üzenetére
Az említett GA-M68MT-S2P lapnál azt írja a Gigabyte oldala, hogy ily módon van lehetőség a magok feloldására:
"Core Boost Support:
GIGABYTE’s Core Boost technology provides an easy way for users unlocking the CPU’s hidden cores via the EasyTune6 utility. Without any complicated setting needed in BIOS, users can experience a phenomenal performance upgrade right away.
*The ability of unlocking the hidden CPU cores might vary by different processors."De például rev 1.0 esetén nem ír ilyesmit.
-
demonpofa
csendes tag
válasz
gabo9201 #8197 üzenetére
Hello
Ez az én véleményem és a saját tapasztalatom szerint azért van hogy kikapcsol, mert mivel most már négy magod van kevés a gyári hűtés és bizony nem bírja úgy a terhelést.A hőfokot hiába nézed azt már nem mutatja helyesen sajnos.Én nekem is sikerült túlterhelnem már mert a gyári hűtés így már nem elég.A feszültségekkel meg valszeg így már érthető mi a baj.Szóval én egy proci hűtő cserét javaslok.
Nekem elméletileg 57 fokon szállt el.Viszont még annyi hogy biosba jól mutatta vagy legalábbis nagyjából jól viszont más programokkal már nem a valós értéket kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 04.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest