Új hozzászólás Aktív témák
-
MDanny
senior tag
válasz
joker1220 #4163 üzenetére
Köszönöm szépen a rám vonatkozó részt
.
A múltkor feltett kérdésemre kiderült a válasz. (Hogy miért van az, hogy több tesztelt alaplappal nem indult egy B55, de valakinek működik egy Asrock-kal.)
Egy Windows-t nem betöltő B55-tel kipróbáltam Asrocknál az L3 Allocation menüpont átállítását BSP only-ra és beindul a Windows, igaz összeesik a kép elég hamar. Így ha valami apró hiba van csak a cache környékén, akkor lehet esély, hogy beinduljon, de a teljesítmény rovására. Ez is egy olyan processzor, hogy Hybrid állásban Gigabyte lap esetében lekapcsolgatott magokkal sem hajlandó elindulni. Ha valami ennyire nem akar működni, akkor nincs is értelme foglalkozni vele. -
deathtania
senior tag
válasz
joker1220 #4163 üzenetére
most kipróbáltam, hogy minden magot letiltottam, kivéve természetesen azt, amit helyből nem enged a bios. eredmény: ugyanaz, mint amit fentebb leírtam. ugyanazt produkálja, pedig elvileg csak 1db jó mag van bekapcsolva. szal már nem értem. szerintem a lap lesz a ludas a dologban...
majd akarok egy menetet csinálni úgy is, hogy az F1es biostól kezdve az F8asig mindegyikkel kipróbálom, hátha valamelyikkel sikerül. csak ez megint egy zsák idő... ezért is lenne jó valakinél kipróbálni, mert ha tényleg nem jó a proccom+esetleg a lap sem alkalmas rá, akkor meg felesleges napokat ezzel eltöntelni
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest