Új hozzászólás Aktív témák
-
mtomi95
senior tag
válasz
csabika0001
üzenetére
Az-az.

Egyenlőre nem bántom a rammokat. Gyárilag kellene nekik 1600-on menni. Eddig azt hittem a proci miatt nem mennek annyin, de most mi lelte nem tudom.... Ha adok neki 1.6V-ot mivel lesz jobb?
Egy Cooler Master T2 mini hűti.
1.35V nem elég.
Gyári órajelen nem rég a GTA V alatt még betöltéskor, amúgy baszott ki kék halállal a win... a normál lenne 1.45V a Gigabyte szerint. Ezt vettem le most 1.4V-ra. 100% hogy stabil. Eddig 1.425V-on használtam gyári értékkel... Auto-ra meg nem ismerem rakni... 1,525V is volt már autózásból 
Tesztelésképpen ide hívom öcsém játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- 1969. október 29.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Gyári órajelen nem rég a GTA V alatt még betöltéskor, amúgy baszott ki kék halállal a win... a normál lenne 1.45V a Gigabyte szerint. Ezt vettem le most 1.4V-ra. 100% hogy stabil. Eddig 1.425V-on használtam gyári értékkel... Auto-ra meg nem ismerem rakni... 1,525V is volt már autózásból