Új hozzászólás Aktív témák

• bossbob

tag

válasz simo9555 #292 üzenetére

Szia!

Nekem egy ugyanilyen vassal felszerelt Pavilionom van. A 15.12-es driver nekem csomó játékkal szaggatott, amlyekkel nem kellett volna (CS:GO CS:Source, Painkiller).

MEGOLDÁS:
    Uninstallálj minden AMD Drivert aztán rakd fel a 16.2-es drivert. LINK HOZZÁ

Érdemes még felrakni a Chipset Drivert is, amit a 15.12-es driver letöltőoldalán az Optional Downloads fül alatt találsz.

Ezekkel a driverekkel nekem jól futnak az említett játékok és a gép is.

Ez a szórakozás pedig azért van mert találtak valami bug-ot az illesztőprogramban, amit az AMD cseszik kijavítani már több mint fél éve, helyette ejtették határozatlan időre a Carrizzo APU-k supportját. :W
    A Crimson Driver updater lehet, hogy felajánlja neked hogy frissítst az aktuális driverre de ne tedd. Azért akarja ezt tenni mert az aktuális driver jó a gépedben lévő R7 M360-ra de az APU-ra nem. Ezt pedig már nem sikerült az AMD-nek megírni, hogy egy ilyen konfiguráció esetén mint a te géped ne akarjon olyan drivert installálni az updater, ami nem kompatibilis valamely chip-re.

Szerintem következő driver csak a Bristol Ridge APU megjelenésével fog kijönni. :O

Én egy AMD fan vagyok. Asztali gépem is olyan bázisú, de nem vagyok eszetlen. Szerintem ez a Support hozzáállás nincs rendben.
    Ha még egyszer Laptopot veszek az nem AMD alapú lesz. :(

Új hozzászólás Aktív témák