Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Nitrogén

tag

válasz Loha #3628 üzenetére

Táp gond? Gembird 450w-os van, és a neon csövek ki vannak kacsolva a gépemben. de mongyuk vannak benne cuccok azért enyhén szolva.
    2 optikai meghajtó, 1 mobilrack ami mindig kivan kacspolva, 1 lcd kijelző ''hardcano12'', fdd amit nem szoktam használni kivéve mikor kell, winyó, vga kari, hang kari, firewire kari, alaplap, athlon xp turbo barton cpu, 3 ram, cpu cooler, + 3 venti a gépházban 2 világit benne, a tápon / tápban 2 venti van, 2 neoncső ami ki van kapcsolva, csak akkor használom mikor villognom kell vele.
    elön 2 usb van bekötve amit szintén nem használok, meg mittom én.

• Nitrogén

tag

válasz Loha #3627 üzenetére

talán a kártya vagy az új ram. kb 1 hónapja volt az asus a7n8x-e deluxos deszkám. és vettem 1 új kártyát 'inno3d gf 6600 gt 128 mb ddr3 tv-out + dvi'' és elíndítottam a ''gta san andreas'' játékot és elindúlt , (ekkor még 2*256mega rammom volt)
    persze szerintem itt 60hz-en ment a game. és pár nappal utána vettem bele 512 mega rammot a többi melé.
    és ellíndítottam és kék halál jelent meg a gta san andresnál, elöször azt hittem hogy, az alaplap szarozot, de szarozot is, és ezért is került szervizbe és ott állítolag nem tudták be üzemelni a lapott és akkor lecsérélték gigabyte-ra. és a gigabyte-al is kék halál van. valami ''nv4''-ről volt szó. és mikor bekapcsolom a gépem akkor megjelenik az elején a videokarimról leírás és ít nv43-ról van szó. de lehet hogy a videkari miat van, mert itt már a pwr strippben 100 hz-en használtam a játékokat. és akkor win xp csere lett. fölraktam újra a win xp-ét meg a gtasa-t hogy megnézem hogy a lap miat van e. és elindúlt a játék, utána rájottem hogy 60 hz-en megy a game és föl raktam a pwr stippet és 100 hz-re raktam és elindítottam a gta sa-t és megint csak kék halál. és az jutott eszembe, hogy talán új detonátor kéne? vagy valami nem stim.

• Nitrogén

tag

válasz Loha #3621 üzenetére

Hát ép ezaz, hogy a rammokat 400-on akarom nyomni proci tuning mellet,
    de mongyuk gondoltam rá mikor néztem a proci leirásokat 2166 mhz 13* szorzóval 333-rammal, csak itt az a baj hogy, 333 mhz-en megy akkor a ram,
    és a rammjaim alapban mennek 400-on vagyis ez egy rendes pc-3200-as ram.
    De olyan is van hogy 2083 mhz és ram meg megy 120 vagy 125% -on vagyis 400-on, holott meg azt hallotam / olvastam, hogy a rammot proci fsb-jével érdemes szinkronba hozni a ramméval.
    vagyis 2083 mhz alapon 333 fsb 12,5* szorzóval, a ramjaim meg pc-2700-asok és ha tuningolom a procit 400 fsb-re 12,5* szorzóval 2500 mhz. és ekkor mennek igazibol pc-3200-on, 400-en a ramjaim, de 2500 mhz nem bít el ezért kell csökkenteni a szorzót.

És sajnos ebben a lapban nem lehet állítani ram idözítéseket. a régi asusommal tudtam. szerintem jó lap lett volna, ha nem megy tönkre, meg ha nem china gyártja, hanem rendes taiwan.

• Spálya

csendes tag

válasz Loha #3270 üzenetére

65e HUF a Quadro 4 750 XGL (PNY)gyártmány
    Több infot e-mailen pls! spalya@enternet.hu

[Szerkesztve]

Aktív témák

Hirdetés