Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• s3toraph

senior tag

válasz stratova #9195 üzenetére

Hát igen. Ezt pont nem éri meg megvenni úgy látom. Meg sok is nekem. :N

atti_2010: Én is emiatt agyalok rajta. Ahogy leszűrtem, FM2-vel nem lennék előrébb, csak ha 4 magosat veszek. Akkor már inkább várok.

El Kebir: Hmm néztem pár videót a 3870k-ról youtube-on... na most komolyan... azok a gameplayek (amiken látszik is milyen grafikai beállításokat használ, meg az FPS is), azok nem kamuk? Ilyen jól teljesít az IGP-je? :Y

stratova: Okés, FM2 elfelejtve. Meggyőztetek. :R

BlueAthlon: Az kicsit több, mint amennyim van rá (FM2-re most a legkisebb kétmagosra tudnák váltani a jelenlegi keretből, alaplap + apu beszámítással új lap + új apu, de az visszalépés lenne ha jól látom), pedig tetszene a 3870K nagyon... Most kb. egy 3670K fér bele, bár nem tudom most mennyi lehet az ára, nem látok egy ideje itt HA-n. Ja és akkor csak órajelben meg + 1 maggal vagyok előrébb... akkor azt hiszem gyűjteni kell még. Ha sikerülne beszámíttatnom egy 3870K-ba a 3500-t, akkor nyert ügyem lenne! :D

Mindenkihez szólnának ezek:
    1.: Melyik kisebb radeonal ér fel a HD6550D? Mert pl. ha beszerzek egy HD6450-et a mostani konfigomba (lásd az adatlapomat), akkor a crossfireban a HD6450 + HD6530D tudná verni a HD6550D-t?
    2.: Richland jó lesz visszafelé FM2 lapba is, és ez a trinity ráncfelvarrása, ahogy olvasom. Kabinire, temashra majd érdemes lenne-e váltani? Nekem annyira nem jött le, mennyivel lesznek jobbak, csak az, hogy fogyasztásban sokat javulnak... :F

Új hozzászólás Aktív témák