- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
válasz
stratova #9195 üzenetére
Hát igen. Ezt pont nem éri meg megvenni úgy látom. Meg sok is nekem.
atti_2010: Én is emiatt agyalok rajta. Ahogy leszűrtem, FM2-vel nem lennék előrébb, csak ha 4 magosat veszek. Akkor már inkább várok.
El Kebir: Hmm néztem pár videót a 3870k-ról youtube-on... na most komolyan... azok a gameplayek (amiken látszik is milyen grafikai beállításokat használ, meg az FPS is), azok nem kamuk? Ilyen jól teljesít az IGP-je?
stratova: Okés, FM2 elfelejtve. Meggyőztetek.
BlueAthlon: Az kicsit több, mint amennyim van rá (FM2-re most a legkisebb kétmagosra tudnák váltani a jelenlegi keretből, alaplap + apu beszámítással új lap + új apu, de az visszalépés lenne ha jól látom), pedig tetszene a 3870K nagyon... Most kb. egy 3670K fér bele, bár nem tudom most mennyi lehet az ára, nem látok egy ideje itt HA-n. Ja és akkor csak órajelben meg + 1 maggal vagyok előrébb... akkor azt hiszem gyűjteni kell még. Ha sikerülne beszámíttatnom egy 3870K-ba a 3500-t, akkor nyert ügyem lenne!
Mindenkihez szólnának ezek:
1.: Melyik kisebb radeonal ér fel a HD6550D? Mert pl. ha beszerzek egy HD6450-et a mostani konfigomba (lásd az adatlapomat), akkor a crossfireban a HD6450 + HD6530D tudná verni a HD6550D-t?
2.: Richland jó lesz visszafelé FM2 lapba is, és ez a trinity ráncfelvarrása, ahogy olvasom. Kabinire, temashra majd érdemes lenne-e váltani? Nekem annyira nem jött le, mennyivel lesznek jobbak, csak az, hogy fogyasztásban sokat javulnak...
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Milyen videókártyát?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Philips LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Minecraft
- One mobilszolgáltatások
- Google Chrome
- Ford topik
- További aktív témák...
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest