Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Patice

nagyúr

válasz Gabesz26 #434 üzenetére

Köszi!

A szerelés nem egyszerű ebben a házban. Először az alaplappal kezd, mert én úgy jártam, hogy az optika alá beszereltem a vinyókat, erre RAM-ostul, procihűtőstül már nem fér be alá az mATX lap. :D

A ház eléggé ki van lyuggatva, a porosodást megelőzendő egy részüket lezártam. Állítva fogom használni a házikót, a monitorom mögött pont elfér és nem is látszik. :C

Fogyasztást én is akarok majd mérni, a hőmérsékleteket meg majd meglátom hogy alakulnak, mert még nem feszeltem alul a procit. Kicsit ha visszaveszek belőle remélem kevésbé melegszik majd és a Kozuti is csendben marad így. Viszont a hűtőre elfér felülre is egy venti, van is egy csendes slim 10 centis, az még rámegy majd, vagy inkább a ház oldalára, hogy friss levegőt fújjon az alaplapra és a procihűtőre is.

A ház tetejébe egy Noctua 8 centis ház-ventit rakok majd. Beszerzés alatt. Találtam használtan. Ezt is leszabályzom majd, hogy csendben maradjon. Kb. pont a procihűtő felett van, így ki is tudja szívni a házból a levegőt. (Álló helyzetben a ház alján is van szellőző-rács, így szépen átszívhatja majd az egész házon a friss levegőt.)

Új hozzászólás Aktív témák