- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
válasz
HeavyToys #4301 üzenetére
Csak ezzel mi fogjuk szívni elfeledkezhetünk a gép fejlesztésről a tuningról és mindenről....én spec pl még mindig a 10db 5,25"os meghajtóhelyes CM Cosmos S házam bűvöletében élek,meg a tuning,modding stb és nagyon megérintene ha páréven belül csak ilyen "vacak" tabletek lennének meg okostelók és csőváz...ha lehal valami a gépen alaplapostul mindenestül mehet a kukába...nagyon szuper lesz, én spec. nem tudom mi előnye származik abból gyártóknak (akik már most sírnak milyen rossz a pc ipar és halódik..)ha felgyorsítják a desktop és nagyobb notebook vonal halálát...pláne az Intel aki főleg desktop CPU-kban és notbook piacokon erős...és hordorható masinák tablet,okosteló....elbújhat a kis Atomjával...pontt neki lenne érdeke ezt lassítani...de amíg az AMD nem követi ezt az utat addig különösebben nem bánom...
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest