- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Mini-ITX
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
dealerman #14740 üzenetére
Melyik 21k-s AMD prociban van 4 mag, és használható VGA-vezérlő? Mert szerintem egyikben sem. Még a 6800K-ban is csak 2 piledriver modul van, nem 4 mag. Gondolom, olvastál teszteket arról, hogy a dupla modul 2 maghoz képest csak átlag +60%, ahogy pl. HT +30%.
Sajnos az AMD-től számomra egyetlen elfogadható proci létezik, az a 6800K, annál gyengébbnek kevés a teljesítménye, ahogy a 8670-nél gyengébb IGP-kkel sem mész sokra egy igényesebb játék esetén (és még ezzel sem feltétlenül).
Az olcsóságnak ára van.
Amúgy konkrétan van összehasonlítási alapom, és az árakat összehasonlítva még mindig vastagon megéri az Intel, ráadásul pl. a HD4600, amennyire én láttam teszteket, kb. 15%-kal gyengébb csak a HD8670-nél (de majd tesztelem magam is). Az persze más tészta, ha az embernek nincs erősebb cuccra pénze, de akkor azt kell mondani, én sem tagadtam, hogy ezért vettem AMD-t. De erősködni, milyen "király" egy meglehetősen harmatos hardver, az inkább nevetséges, másokat (akik pl. megvesznek egy ilyen "4 magos" procit gagyi igp-vel, aztán nem futnak a játékaik, vagy csak szemrontó grafikai beállításokkal) ezzel becsapni meg nem úriemberhez méltó dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Bittorrent topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Mini-ITX
- Call of Duty: Black Ops 6
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest