Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vartanus

őstag

válasz Leslie67 #11794 üzenetére

Szia!

Biosba belép jobb felső sarokban van egy olyan, hogy Exit/Advanced Mode(továbbikban AM). Az AM-ot válaszd ki és akkor előjön az AM. Azon belül lesznek ilyen fülek felül, hogy Main;Ai Tweaker;Advanced,..stb.
    Ha rámész az Ai Tweakerre akkor ott lesz lehetőség az IGP tuningra, a GPU Engine Frequency beállítással.

Teszt az alaplapról,ahol ha végig nézed a BIOS-ról készül screeneket könnyen láthatod amit leírtam folyamat.

A képen bekarikáztam az amit állítani kell,hátha könnyebben megtalálod. :)

Egyébként én ha új alaplapot veszek az az első hogy a BIOS-t funkciókat végignézem,mert csak így lehet személyre szabni a gépet jól ha az ember magának nézi meg mit tud az új vas,nekem is új volt ez az UEFI elsőnek,de egy óra molyolás és 1-2tuning után már simán fog menni neked is, ebben biztos vagyok :R

Nem ördögtől való a tuning,pláne ha egy K-s procid van és egy FM2-es csúcslapod alá,mert így a pénzedből több teljesítményt tudsz kisajtolni,de ahány proci és alaplap annyi féle tuningpotenciál és beállítás,ki kell kísérletezni neked mi a legjobb,ez máshogy nem megy sajnos,csak próbálkozással. ;)

Új hozzászólás Aktív témák