Új hozzászólás Aktív témák
-
Leslie67
tag
válasz
kopidoo #11744 üzenetére
Kipróbáltam. Semmi változás sem képben sem fps-ben.
Ha megmarad veszek rá hatékonyabb, csendesebb hűtőt, de amíg így kínlódok vele addig inkább az eladásában gondolkodom. Ha nem bírok vele akkor I5-ös lesz.Korcsi: A hang simán megy, de a kép be-be "akad". Nem mindíg, nem minden jelenetnél, de vannak olyan nagy totál képek amikor pl. a Tökéletes hang c. (tök jó!) filmben van amikor a színpadot messziről mutatják. A szímpadon sokan vannak a nézőtéren sokan vannak, tehát a képernyőn elég nagy a mozgás tér. A hang probléma nélkül fut , de a kép mintha lassabban menne a jelfeldolgozás lassúsága miatt, ezért piciket ugrál a kép, hogy a hanggal szinkronba maradjon. Ez a régi gépemnél ahol az 5750 dolgozott ilyen jelenség nem volt(CF fps 70-105 pályától, játékosmennyiségtől függően, hogy éppen hányan vannak a pályán). Az A10 felállási sebessége lenyűgő
Munka közben a proci annyira nem csinál semmit, hogy film vagy játék közben akár ki is vehetném, ezért nem értem, hogy mi fogja vissza ennyire a rendszert? Van 3 gyanúsítottam:
- alaplap
- videókártya
- ram
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest