Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz Stonerice #10253 üzenetére

Nem azt írtad, ráadásul nem is a weblapomra írtam, hogy abbahagytam, hanem logoutra. :U
    Idézlek 1: "Neked sincs összehasonlítási alapod a 7870xt-vel." De van, több konfigomat, több VGA-mat is össze tudom hasonlítani az 7870XT-vel. Az alá tett hardver tesztelésével pont a VGA teszt esne ki, mivel i5-tel és A10-zel is ki van hajtva a kártya, sőt, még kisebb procikkal is megoldható. Feltéve persze, hogy valaki nem az ellenkezőjét akarja bebizonyítani fals beállításokkal, pl. kikapcsolja az AA-t, aztán azt mondja, CPU-limites a rendszer. :D
    Idézlek 2: "több konfigurációt hasonlítanak össze". Hogy ki az értetlen (aki a saját szavait sem érti), rád bízom, sajnálom a golyóidat. :DDD
    Mindenesetre ahogy meglesz a FHD monitor, rögtön küldök egy C3 tesztet.

frescho: Pontosan tudom, hogyan lehet limitet tesztelni. ;) Azt pl. kapásból, hogy a "használható" beállítás nem tesztel sem CPU-, sem VGA-limitet, mert azzal a beállítást teszteled, nem a hardvert. :P Ha meg a szoftver amúgy is limitáló tényező, mint jelen esetben a C3, teljesen értelmetlen tesztelni vele. Szóval én tudom, hogyan lehet "tisztességesen" mérni, fölösleges próbálkoznod, hogy a saját magad által korlátozott, befolyásolt tesztekre bármit is adjak. :R Így a legkönnyebb persze hamis eredményt elérni, amivel legföljebb a kevésbé hozzáértőeket lehet meggyőzni (azok bizonyára szaladnak is K-s Intel procit venni jó pénzért), de aki rendesen tesztel, és látja, hogy a VGA-t kihajtja az adott processzor, akár félgőzzel is, azt nem. :R

troooper: Csak a CCC lehet. :DDD

korcsi: Felmérések szerint az emberek 70%-a. :R Viszont nem akarok vitázni, mert nem erről szól a topic, ha nem értik meg, hát bizonygassák a maguk igazát, miközben minden mondattal saját maguk cáfolják is, amit állítanak. :R

Új hozzászólás Aktív témák