Új hozzászólás Aktív témák
-
ice mat
csendes tag
válasz
DeckardCain #10049 üzenetére
Nem rossz össze állítás , de egy BF3 ba FullHD-n megizzadna a gépe , persze aki okos az ki tudja csikarni a maxot. Alapjába véve nem rossz vétel , a proci szerintem kihajtja a vga-t + ha húzol rajta akkor jobb is lehet.
FM2-n énis gondolkoztam csak úgye ha integrált vga-s procit veszel ugye akkor crossfire ben tudja nyomni a dolgot érdemesebb teszt után nézni hogy mennyivel nőne a teljesítmény. -
Gézengúz
addikt
válasz
DeckardCain #10049 üzenetére
Abban az Le-s alaplapban nálam minden gond nélkül megy 4.2-t a 750, de csak kerek 4-en használom...Turbót majd ki kell kapcsolni mert ész nélkül feszeli a procit...
Az 1600 kék hűtőbordás Kingstonok, viszik 1.6V-tal az 1866-ot....Videókártyáról nem tudok nyilatkozni Nvidia párti vagyok, egy GT640 muzsikál teljesen némán, üresben szinte szobahőmérsékleten...
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Sorozatok
- Ez a kompakt csúcsmobil sem kapható itthon
- OLED monitor topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged